Gazete Vatan Logo

Avrupark Bahçekent ön talep topluyor

Avrupark Bahçekent’te herkese ve her keseye göre bir daire seçeneği var.

Emlak Konut GYO ve Cihan İnşaat’ın Bahçekent’te birlikte hayata geçireceği Avrupark Bahçekent projesi ön talep döneminde büyük bir ilgi ile karşılaştı. Projeye ön talepte bulunanlar fiyat avantajından ve öncelikli daire seçeneğinden yararlanacak. 1.394 konutun yanı sıra 86 adet dükkanın yer aldığı Avrupark Bahçekent’in satışına önümüzdeki ay başlayacaklarını belirten Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Doğru zamanda, doğru yerde, doğru projeyi konut alıcısıyla buluşturuyoruz. Avrupark Bahçekent alıcısına kısa vadede büyük getiri sağlayacak” dedi

Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesinde Bahçekent’te inşa edeceği Avrupark Bahçekent projesi ön talep döneminde yoğun ilgi görüyor. 1.394 konutun yanı sıra 86 adet de dükkanın bulunduğu projenin beklenenin üzerinde bir talep aldığını belirten Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Ön talepte bulunanlar fiyat avantajının yanı sıra öncelikli ev seçme fırsatından da yararlanacak” dedi. Avrupark Bahçekent’in satışına önümüzdeki ay başlayacaklarını söyleyen Pala, “Doğru zamanda, doğru yerde, doğru projeyi konut alıcısıyla buluşturuyoruz. Avrupark Bahçekent alıcısına kısa vadede büyük getiri sağlayacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Hayat Park’ın yanı başında

Dev şehir parkı Hayat Park’ın hemen yanında inşa edilecek olan Avrupark Bahçekent hakkında bilgi veren Pala şunları söyledi:

“83 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan projede 1.394 konutun yanı sıra 86 adet de dükkan bulunuyor. Avrupark Bahçekent’te herkese ve her keseye göre bir daire seçeneği var. Projemizde 1+1’ler 64 ila 75 metrekare, 2+1’ler 95 ila 126 metrekare, 3+1’ler 144 ila 161 metrekare, 4+1 dairelerse 174 ila 186 metrekare olarak planlanıyor.”

20 bin konut yapılacak

Avrupark Bahçekent’in inşa edileceği Bahçekent’in gelecekte İstanbul’un parlayan yıldızı olacağını ifade eden Pala, “Bahçekent, İstanbul’un Avrupa yakasına kurulacak Yenişehir’in bir parçası. Önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapması planlanan Bahçekent’in yanı başından Kanal İstanbul geçiyor. Ayrıca Bahçekent üçüncü havalimanına, yapımı devam eden ve bu yılsonunda tamamlanması planlanan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e ve bağlantı yollarına çok yakın bir konumda yer alıyor” diye konuştu. Okulları, hastaneleri ve kültür merkezleriyle kendi kendine yeten bir yer olması planlanan Bahçekent’te Emlak Konut GYO’nun alt ve üst yapı çalışmaları yaptığını belirten Ertuğrul Yavuz Pala, “160 bin metrekarelik dev şehir parkı Hayat Park bunlardan sadece biri. Üç tarafı sularla çevrili olan Hayat Park’ta cami, biolojik gölet, çim amfi, yamaç terasları, çok amaçlı yeşil alan, tematik bahçeler, piknik ve spor alanları bulunuyor” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı