Gazete Vatan Logo

Avrupa’dan 9 ödülle döndü

Avrupa’dan 9 ödülle döndü

ULUSLARARASI Gayrimenkul Ödülleri’nin 2015-2016 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu. Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan ödülle döndü. iki design group yönetici ortağı Yüksek Mimar Murat Kader ve ekibi 9 ödülle önemli bir başarıya imza attı. Murat Kader, 6 projeye ait 7 ödülü ulusal, 2 ödülü de uluslararası kategoride alarak ödül sayısını 41’e çıkardı. Ödül alan projeler Bursa Kültür Park Tiyatrosu, Vadistanbul Bulvar, Borsa İstanbul, Kıbrıs Hotel, Piyalepaşa İstanbul, Maslak Rezidans Kuleleri olarak sıralandı.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul ve mimarlık ödüllerinden biri olarak kabul edilen International Property Awards’ın jürisi 70 uzmandan oluşuyor. Yapılan değerlendirmeler sonucu seçilen projelerin mimarları, yatırımcılar, mimarlar ve sektör profesyonellerinin katılımıyla düzenlenen törende ödüllerini alıyor. 7 kategoride ödüllendirilen iki design group mimari tasarımları, uluslararası arenada büyük ilgi çekti.

Haberin Devamı

Örnek olacak başarı

Yüksek Mimar Murat Kader ise kazanılan bu başarı ile ilgili “Büyük ödül için Londra’ya gidiyoruz, bu başarı bir mimar için elbette mutluluk verici; fakat beni asıl gururlandıran iki design group olarak genç mimarlarımıza örnek olacak başarılar yakalayarak, mimari platforma adımızı yazdırmış olmamız” diye konuştu.

Otelden konuta farklı projeler var

- Bursa Kültür Park Tiyatrosu: En İyi Aktivite/Eğlence Alanı Mimarisi

- Vadistanbul Bulvar: En İyi Ofis Mimarisi

- Borsa İstanbul: En iyi Ofis Mimarisi

- Kıbrıs Hotel: En İyi Hotel Mimarisi

- Piyalepaşa İstanbul: En İyi Karma Kullanım Mimarisi

- Vadistanbul Bulvar: En İyi Perakende Mimarisi (Yüksek Övgü-5 Yıldız)

- Maslak Rezidans Kuleleri: En İyi Çok Katlı Konut Mimarisi (Yüksek Övgü-5 Yıldız)

Dünyanın en iyisi olmak için yarışacak

AVRUPA’NIN en iyisi ilan edilen Vadistanbul Bulvar ve Maslak Rezidans Kuleleri ile Aralık ayında dünyanın en iyilerinin açıklanacağı International Property Awards’ta da boy gösterecek.

Haberin Devamı