Gazete Vatan Logo

Avrupa’da en iyi 100 girişimden biri oldu

BuldumBuldum.com; Wired dergisinin listesinde ‘Avrupa’nınEn İyi Girişimleri’ arasına giren 10 Türk markasından biri seçildi.

BULDUMBULDUM.COM, Wired dergisinin İngiltere baskısının her yıl düzenli olarak yayınladığı ve Avrupa’nın gözde girişimlerinin bulundukları şehirlere göre sıralanan ‘Europe’s 100 Hottest Startups’ listesine girdi. 10 binden fazla eğlence ve hediyelik ürünleri tüketiciyle buluşturan BuldumBuldum.com, 2013 yılında yüzde 250 büyüyerek dikkat çekmişti.

2008 yılında genç girişimci Güçlü Gökozan tarafından kurulan BuldumBuldum.com, yeni oluşturduğu bir kategoriyle ‘eğlenceli, Türkiye’de bulunamayan ve orjinal tasarımlarıyla dikkat çeken’ ürünlerden yola çıktı. Hızla büyüyerek önce Kiosk mağazalar açan marka, son olarak 2013 yılında yüzde 20 hissesini 5 milyon dolara işadamı Hasan Aslanoba’ya sattı.

Bu yatırımdan sonra en büyük rakibi Hediyedenizi.com’u da satın alan sitenin başarısı Wired Dergisi’nin listesine girmesini sağladı. buldumBuldum.com kurucusu Güçlü Gökozan bu keyifli başarı için ‘Büyüyen genç ve dinamik ekibimizle, başarılarımızı hızla arttırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı