Gazete Vatan Logo

AVM saatleri 2021! İstanbul'da AVM'ler kaçta kapanıyor? Süre uzatıldı AVM açılış kapanış saatleri 2021

İstanbul'da AVM'ler saat kaçta kapanıyor? İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Avdagiç, İstanbul'da AVM ve cadde mağazalarının kapanış saatinin 17.00'dan 17.30'a uzatıldığını duyurdu.

AVM saatleri 2021! İstanbul'da AVM'ler kaçta kapanıyor? Süre uzatıldı AVM açılış kapanış saatleri 2021

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan yeni kısıtlama kararlarının ardından AVM ve mağazaların kapanış saatleriyle ilgili İstanbul Ticaret Odası'ndan bir açıklama geldi. İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Valimiz ile yapılan son görüşmede alınan bilgiye göre tüm mağaza ve dükkanların kapanma saati 17.30 olacaktır. Bu sayede mesai çıkışından sonra sokağa çıkış yasağı öncesi alışveriş için makul bir süre sağlanmıştır. Pandemiyi beraber yeneceğiz."

Avdagiç, bir önceki paylaşımında, "İstanbul Valimiz ile yaptığımız görüşmeler sonunda Valiliğimizin talepleri doğrultusunda; AVM ile cadde mağazalarının kapanma saati 17.00, semt dükkanlarının kapanma saatinin 17.30 olarak belirlenmiştir. Bu zor dönemde vakaları azaltmak için fedakarlık gerekiyor" demişti.

AVM'ler saat 10.00'da başlıyor, 17.00'de kapanıyor. İstanbul'da AVM ile cadde mağazalarının kapanma saati 17.00, semt dükkanlarının kapanma saatinin 17.30 olarak belirlenmiştir.

Haberin Devamı