Gazete Vatan Logo

AVM’lerden özel fırsatlar

İstanbul’un farklı noktalarında yer alan AVM’ler, sundukları fırsat ve hediye kampanyalarıyla Babalar Günü’nü daha da özel kılıyor.

AVM’lerden özel fırsatlar

Optimum bir kişiye Toyota C-HR hediye ediyor

İstanbul Anadolu Yakası’nda kaliteli ve indirimli alışverişin merkezi İstanbul Optimum Outlet, ziyaretçilerine Toyota C-HR otomobil kazanma şansı sunuyor. Aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyelerinin katılabileceği kampanya ile şanslı bir kişi sıfır otomobil kazanma fırsatı yakalıyor olacak.

Profilo’dan mini golf turnuvası

Profilo AVM, bugün ve yarın sporseverlerin keyifle zaman geçirecekleri Mini Golf Festivalini ikinci kez organize ediyor. (12:00-20:00)

Akmerkez’den t-shirt fırsatı

Akmerkez ve Edwards işbirliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında Edwards mağazasından 1.000 TL’lik alışveriş yapanlar Brooks Brothers logolu t-shirt hediyesine sahip oluyor.

Forum AVM’lerine ödül

Marmara Forum, Forum Bornova ve Forum Erzurum, Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSC’nin düzenlediği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri’ne damga vurdu.

Palladium’dan sürpriz hediyeler

Palladium Ataşehir’in yarın sona erecek kampanyasında Babalar Günü etkinlikleri kapsamında, tüm mağazalarından 125 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese anında sürpriz hediyeler var...

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü markalar Piazza ve Kozzy’de

Piazza ve Kozzy Alışveriş Merkezleri, Babalar Günü‘nü sürpriz hediye ve kampanyalarla karşılıyor. Babalar Günü hediyeleri için Piazza ve Kozzy’yi tercih edenler, dünyaca ünlü markalara uygun fiyatlarla ulaşırken cazip kampanyalardan ve sürpriz hediyelerden de yararlanabiliyor.

Babanıza en özeli...

Babalar kıymetli olunca hediye seçimi de oldukça zorluyor. Ancak endişe etmeyin, seçenekleriniz bol...

Quantum Powertech ile sınırları zorlayın

Quantum, Babalar Günü için babalara bir erkeğin bir saatten beklediği her şeyi temsil eden PWG560’ı ve yaydığı gücü sunuyor. Quantum’un Powertech koleksiyonunda yer alan PWG560, 47 mm’lik kasası ve 7 renk alternatifi ile Babalar Günü’nde hediye edilebilecek mükemmel bir seçenek.

DESA’dan ayakkabı şıklığı

DESA, Babalar Günü’nde stiline önem veren babalara yüzde 50 + yüzde 20 indirim kampanyası ile özel hediye seçenekleri sunuyor. Üstelik alacağınız ürünün üzerine mesajınızı işleyerek hediyenizi kişisel hale getirebiliyorsunuz!

Haberin Devamı

Damat’ta ikinci ürünün yarısı hediye

Bu babalar gününde, hediyesini Damat’ın kusursuz tasarımlarından seçenlere, ikinci ürünün yarısı hediye! İndirim ve fırsatlardan yararlanmak için en yakın Damat mağazasını ziyaret edin.

Kobi Kart ile alışveriş keyfi

Birçok kişi bütçesine en uygun hediye için alışverişe çıkıyor. Turkkom Kobi Kart sahipleri ise avantajlı alışverişin tadını çıkartıyor. Artı İndirim sistemine dahil olan tüm mağazalarda geçerli olan Kobi kartlar ile alışveriş yapanlar hem bütçelerini zorlamıyor hem de babalarını sevindiriyor.

Maden suyu mucizesi

Tarih boyunca güzellik ve bakım reçetelerinin vazgeçilmez parçası olan maden suyu, 3 farklı üründen oluşan yeni Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisi ile babanızın cilt ihtiyaçlarını hem pratik hem de etkili biçimde karşılayacak. Doğal maden suyu içeren Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisinde, Sade ve E Vitaminli yüz spreyleri ile Güneş Koruyuculu sprey yer alıyor.

Haberin Devamı

Sportive’de sezon indirimi başladı

Nike, Adidas, Reebok, Hummel, New Balance gibi seçili outdoor ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim fırsatı sunan Sportive, babaların daha sportif ve fit bir görünüme kavuşmalarını sağlayacak.

Dockers’tan 100 TL’lik indirim

Dockers mağazaları ve Boyner’lerde tüm ürünlerde geçerli kampanya ile her 350 TL’lik alışverişe 100 TL indirim yapılıyor. Hediyesiyle babalarına rahatlığı ve şıklığı bir arada sunmak isteyenler gömlek, tişört, pantolon, şort veya cüzdanlardan dilediklerini seçerek avantajlı fiyatlarla alabiliyor. Kampanya için bugün son gün.

Hakan Çanta’dan özel takım çantaları

Hakan Çanta’nın tasarımlarını özenle hazırlayıp ürettiği, birbirinden güzel ve rahat kullanımlı takım çantaları bu özel günde sizin kurtarıcınız olacak.

Güneşten renkli korunma

Eau Thermale Avène 50+ Creme Teintee, UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlarken, babanızın cildine ışık katacak. E vitamininin antioksidan etkisiyle serbest radikallere karşı savaşır. cilt kusurlarının kapatılmasına yardımcı olur.

Haberin Devamı

Buka Sofa’dan rahat ettiren koltuklar

Farklı tasarımlarla yaşam alanlarını değiştirmeyi hedefleyen mobilya markası Buka Sofa, Babalar Günü’nde babasını rahat ettirmek isteyenlere konforlu ve şık tekli koltukları sunuyor. Buka, işten eve yorgun dönen tüm babaları dinlenmeye davet ediyor.

Axess’ten özel fırsatlar

Axess, babalarına sevgilerini anlatan unutulmaz bir hediye almak isteyenlere giyim, seyahat ve teknoloji başta olmak üzere farklı hediye alternatiflerine uygun ödeme imkanları sunuyor.

Columbia’dan ikinci ürüne yüzde 30 indirim

Devrim yaratan teknolojileri ve şık tasarımlarıyla outdoor giyim anlayışını baştan yaratan Columbia Babalar Günü’nü tüm aile kutlasın diye özel bir kampanya hazırladı. OmniCard sahipleri, yarın da geçerli olacak avantaj çerçevesinde, ikinci ürüne yüzde 30 indirimle sahip oluyor.