Gazete Vatan Logo

Avlu yeni sezon tarihi belli oldu! Fragman...

Avlu dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Konusu ve oyuncularıyla ilgi odağı olmayı başaran Avlu dizisinin fragmanı da oldukça heyecanlandırdı. Avlu yeni sezon fragmanı ve yayın tarihini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Avlu yeni sezon tarihi belli oldu! Fragman...

Avlu dizisinin yeni sezona başlamasına çok az bir zaman kala heyecan dorukta... Yeni sezon ilk bölümüyle 20 Eylül Perşembe akşamı Star TV'de yayınlanacak olan Avlu'da neler yaşanacak?

AVLU YENİ SEZON FRAGMANI

AVLU SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Deniz, kızının sevgilisinin adını öğrendiği andan itibaren içindeki yas ve keder yerini öfke ve intikam isteğine bırakır. Artık tek isteği kızının katilini bulmak ve hak ettiği cezayı vermektir. Ama bu Deniz için hiç kolay olmayacaktır.

AVLU DİZİ KONUSU VE OYUNCULARI

Yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu'da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.
Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı, Ruçhan Çalışkur gibi başarılı isimler yer alıyor.