Gazete Vatan Logo

Avlu 13. yeni bölümde Kudret ve Deniz karşı karşıya!

Avlu 13. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Avlu yeni sezonuna bomba gibi başladı. Kudret ve Deniz'in kozlarını paylaşacağı Avlu dizisinde yer yerinden oynayacak.

Avlu 13. yeni bölümde Kudret ve Deniz karşı karşıya!

Avlu 13. yeni bölümde heyecan dolu gelişmeler yaşanacak. Her bir anıyla hafızalara kazınan Avlu dizisinde neler yaşanacağı ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

AVLU 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Son haMlesiyle birlikte tüm gözler Deniz’e çevrilmiştir. Kudret’in yüreği yanmaktadır peki buna rağmen Zerrin’in oyunlarına pabuç bırakacak mıdır? Hem Azra hem de Kudret’in tarafında herkesin kalbi taşlaşmış ve ortalık bu kadar karışmışken bu durumdan en kârlı Zerrin mi çıkacaktır? Avluya kurulan sebze bahçesi aslında birçok sorunun cevabı olacaktır…

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Deniz, kızı Ecem’in kaybından sonra sakinleştiricilerle ayakta durabilmektedir. Cezaevi yönetiminin başına getirilen yeni müdür Zerrin, artık Deniz’in hayata dönmesi gerektiğini düşündüğünden ilaçlarını keser. Deniz’in önünde yepyeni bir yol ve öç alması gereken bir kişi daha vardır; Alp Öztürk. Deniz, tüm dengeleri değiştiren yeni müdür Zerrin’e rağmen planlarını işletebilecek midir?