Gazete Vatan Logo

Avdan dönen öğretmen kazada öldü!

EDİRNE’nin İpsala İlçesi’nde, avdan dönen sınıf öğretmeni 46 yaşındaki Abdullah İnce’nin kullandığı otomobil, gizli buzlanma ve sis nedeniyle tarlaya uçtu. Otomobilden fırlayan İnce, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza bugün sabah 08.00 sıralarında İpsala - Keşan yolunda meydana geldi. Avlanmak için Keşan’dan İpsala’ya giden evli ve bir çocuk babası Abdullah İnce, avın ardından sabah saatlerinde tek başna 22 FU 415 plakalı otomobiliyle Keşan’a dönmek için yola çıktı. Korucuköy kavşağını geçtikten sonra sisli yolda gizli buzlanma nedeniyle otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden Abdullah İnce, yol kenarındaki tarlaya uçtu. Araçtan fırlayan İnce, olay yerinde hayatını kaybetti.

Jandarma ve Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından İnce’nin cesedi Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. İnce’nin av sırasında kullandığı belirlenen av tüfeğine jandarma tarafından el koyuldu.
Keşan Raşit Efendi İlköğretim Okulu’nda görev yaptığı öğrenilen 15 yıllık sınıf öğretmeni Abdullah İnce’nin öldüğünü öğrenen yakınları, meslektaşları ve öğrencileri hastaneye akın etti.

Haberin Devamı