Gazete Vatan Logo
Magazin Avatar Atakan ve Ezgi Avcı birbirlerine düşman oldu

Avatar Atakan ve Ezgi Avcı birbirlerine düşman oldu

Önceki akşam düzenlenen bir partide karşılaşan Atakan Arslan ve Ezgi Avcı'nın selamlaşmaması dikkatlerden kaçmadı. İkili gece boyunca köşe kapmaca oynadı.

Avatar Atakan ve Ezgi Avcı birbirlerine düşman oldu

'Survivor 2016'nın yarışmacıları önceki akşam İstanbul Ulus 29'da düzenlenen özel bir partide bir araya geldiler. Gecede yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı'nın yanı sıra, sezonu birincilikle bitiren Avatar Atakan ve diğer yarışmacılar yerlerini aldılar. Yılmaz Morgül dışındaki herkesin tam kadro yer aldığı gecede renkli anlar yaşandı.

"NEREDEN ÇIKARDINIZ BUNU?"

Yarışmada aşk yaşadıkları iddia edilen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan ve Ezgi Avcı, gece boyunca köşe kapmaca oynadı. İkili, yan yana gelmemek için yoğun çaba sarf etti. Avcı, "Dargın mısınız?" sorusuna "Aramızda sorun yok. Nereden çıkardınız bunu?" diyerek tepki gösterdi.

"BEN ARTIK TÜRK'ÜM"

İbrahim Yattara da Türkiye'de yaşayan Gineli öğrencilere burs verdiği haberleriyle ilgili sorular üzerine "Ben herkese yardım etmeyi severim. Ama şu bilinmeli; ben artık Türk'üm. Gine'de doğdum ama Trabzon'da yaşadım, Türk vatandaşlığı aldım. Hayatım artık burada. İnşallah hayatımı burada tamamlayacağım" dedi.