Gazete Vatan Logo

Aura Residence'ta 144 Bin Lira'ya Daire

Propa İnşaat, özel kampanya ile geriye kalan sınırlı sayıda ev-ofisleri cazip fiyatlar ve ödeme koşulları ile satışa sunuyor.

Aura Residence'ta 144 Bin Lira'ya Daire

İstanbul'un tam donanımlı rezidans projelerinden biri olan AURA Residence’ta, teslime çok az kala dairelerin yüzde 87’si satıldı.

Proje hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Aura Residence'da

48 metrekare daireler 144 bin ila 155 bin lira arasında,

61 metrekare 1+1 daireler 209 bin ila 215 bin lira arasında

79 metrekare özel bahçe kullanımlı 1+1 daireler 197 bin liradan

121 metrekare bahçe kullanımlı 2+1 daireler ise 315 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmakta.



Nisan 2012’de sahiplerine teslim edilecek projede kalan sınırlı sayıdaki konut için uygulanan “3 seçenekli ve sıfır faizli ödeme planı”nın

birinci seçeneğinde; satış bedelinin yüzde 10’u peşin ödeniyor, yüzde 20’lik kısmı için 3 ay vadeli senet alınıyor, yüzde 70’lik kısmı için 24 ay sıfır faizli kredi kullanılıyor.

İkinci seçenekte; satış bedelinin yüzde 10’u peşin ödeniyor, yüzde 30’luk kısmı için 3 ay vadeli senet alınıyor, yüzde 60’lık kısmı 36 ay sıfır faizli kredi ile ödeniyor.

Son seçenekte ise satış bedelinin yüzde 10’u peşin ödeniyor, yüzde 40’lık kısmı için 3 ay vadeli senet alınıyor, yüzde 50’lik kısmı 48 ay sıfır faizli kredi imkânı sunuluyor.

Proje hakkında detaylı bilgi ve görseller için tıklayın!

Avrupa’nın en büyük Adliye Sarayı’na 600 metre uzaklıkta bulunan Aura’nın arsası ticaret ve rezidans imarlı olduğu için hem rezidans hem de işyeri, büro, ofis işlevinde kullanılabiliyor. Ticaret imarlı yapısı AURA’yı daha değerli kılıyor. Kadıköy-Kartal metro durağına birkaç dakikalık yürüme mesafesinde olan AURA, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede. Eksiksiz sosyal donatıları ile fark yaratan bu seçkin projeden konut satın alanlar arasında; hukukçular, yöneticiler, finansçılar, işletmeciler, doktorlar ve serbest meslek sahipleri önde geliyor.

Haberin Devamı