Gazete Vatan Logo

Aura'dan 48 Ay Sıfır Faizle Home Office!

1.320 TL peşinatla home office alın, 203 ayda kendini geri ödesin

Aura'dan 48 Ay Sıfır Faizle Home Office!

Propa İnşaat, Kartal’ın en merkezi lokasyonunda inşa ettiği AURA Residence projesindeki home office’ler için 48 ay sıfır faizli ödeme planını hayata geçiriyor. Yüksek kira getirisi ile stüdyo home office’lerin 203, 1+1’lerin ise 212 ayda kendini amorti ettiği AURA, yapımı tamamlanmak üzere olan Adliye Sarayı ve Kadıköy-Kartal metro durağına yürüme mesafesinde konumlanıyor. Bu bölgedeki büyük iş potansiyelini ciddi bir yatırıma ve kazanca dönüştürecek olan AURA’nın teslimine sadece 11 ay kaldı.

Proje hakkında tüm detaylar için tıklayın!

AURA’da 48 metrekare stüdyo ve 61 metrekare 1+1 home office’ler bulunuyor. Stüdyolar 132 bin TL, 1+1’ler ise 180 bin 500 TL fiyatla satışa sunuluyor. Her iki home office seçeneği için de 48 aya kadar sıfır faiz uygulanıyor. AURA’dan sadece 1.320 TL (yüzde 1) peşinat ödeyerek stüdyo, 1.805 TL peşinatla da 1+1 home office sahibi olmak mümkün. Taksitler ise stüdyo’larda 1.375 TL, 1+1’lerde ise 1.880 TL oluyor.

Propa İnşaat Genel Müdürü Can Reşit Özçiçek, 48 ay faizsiz ödeme planı sunarak faiz maliyetlerini şirket olarak üstlendiklerini ve alıcılar için çok cazip bir seçenek sunduklarını belirtti. Özçiçek, AURA ile aynı lokasyondaki 2010 yılı kiralama işlemlerinde gerçekleşen kira bedellerinin ortalamasını alarak gerçekçi bir kira getirisi modeli hazırladıklarını vurguladı. Bu modele göre; 132 bin TL’lik stüdyolarda yatırımın geri dönüş süresi 203 ay, 180 bin 500 TL’lik 1+1’lerde ise 212 ay olarak öngörülüyor.

Haberin Devamı

AURA home office’ler, ofis donanımlarının yanı sıra resepsiyon, sekreterya hizmeti sunuyor ve ücretsiz toplantı odaları bulunuyor. Proje dahilinde yer alan ticari üniteler çalışma hayatında konfor sağlıyor ve yaşam değerini yükseltiyor. Projeye Adliye Sarayı’ndan dolayı hukukçular yoğun ilgi gösteriyor.

Home office hizmetlerinin yanı sıra, 7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin de sunulacağı projede birçok sosyal donatı yer alıyor. Bunların arasında; ebeveynler ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları ile kapalı otopark bulunuyor. Üstelik daire sahipleri tüm bu hizmetleri ücretsiz olarak kullanacak. Aura’ya yürüyüş mesafesinde pek çok alışveriş merkezi, sosyal alanlar ve ulaşım noktaları bulunuyor. Üstelik 3. kattan itibaren tüm home office’ler deniz manzarası görüyor.

Haberin Devamı