Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında neler var? Hızır’ ın intikamı!

Atv’nin rekortmen dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinin 63. Bölümüne ait son fragmanda geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu bölümde takipçilerine unutulmaz anlar yaşatacağa benziyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümü Salı akşamı Atv ekranında sizleri bekliyor olacak. Dizinin yeni bölümü ile ilgili olarak bilmeniz gereken tüm detaylar yazının devamında!

ATV yayın akışında neler var? Hızır’ ın intikamı!

Atv’nin en çok izlenen dizilerinin başında gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin 63. Bölümünde Hızır, intikam için harekete geçiyor! Hızır, “Bana istediğim adresi vermezse işini bitirin!” cümlesini kurarak fragmana damgasını vuruyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. Bölümde Neler Olacak?

Masanın etrafında olanlar hatalarının bedelini örgüt ile mücadele etmek zorunda kalarak ödüyorlar. Simsar Cemil’e düzenlenmiş olan baskının sonuçları ağır olacak. Ava giderken avlanan masa üyelerinden biri olan Ender’in korktuğu da başına gelecek. Herkesi bitirmek için soluksuz bir şekilde planlarını uygulamaya devam eden Cemil ve Avni silah ticaretinde tekel olmak için iş birliğine devam ederler.

Hızır’ın sabrı taşmak üzeredir. Avni’yi kendisiyle birlikte örgüte karşı birlik olmazsa öldürmekle tehdit eder. Bunun için ilk isteği düşmanlarını köşeye sıkıştırabileceği bir adrestir.

Ünal’ın derdi ise hem istihbaratta eli kuvvetli olan hem de CIA tarafından korunan Avni’nin işini bitirmektedir. Böylece geçmiş günlerde sahip olduğu eski gücüne kavuşabilecektir. CIA ile bir araya gelen Ceylan ve Alp içinde bulundukları tehlike oyunda birçok önemli noktaya gelirler. Kimin galip geleceğini kestirmek güç olan bu kumarda, kaybedenin sonu ise oldukça feci olacaktır.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 62. Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Serkan, kendisine oyun oynayan ve planlarını bozan kişilerin peşini bırakmamakta kararlıdır. Ünal Kaplan stratejik bir şekilde masasındakileri öne atar. Karşı karşıya gelen iki büyük güç arasında silahlar masaya dökülmüştür. Silah bekleyen örgüt üyeleri ölüm ile karşılaşırken, bu üyelerin arkasında olan kişiler de hesap sormak üzere harekete geçer. Avni’nin başını çektiği bir plan kurulur ve İlyas da dahil olmak üzere tüm galeri ve masadakiler kapana kıstırılır.

İçerdeki hainlerin ortaya çıkması ve Suzi’nin Amarika’ya gitmesinin ardında yatan sebep Avni ve CIA arasındaki bağlantıları çözer. Görevden elini ayağını çeken Davut, içerdeki hainlerin kim olduğu ortaya çıksın diye Serkan’ın gelişine göz yumar. Arkasındaki güçlerle birlikte sonu getirilmek istenen Avni’de kollarını Ceylan için sıvamaktadır. Bu işlerin ortasında kalan Ceylan ile birlikte taşlar iyice yerli yerine oturmuştur.

Haberin Devamı

Yapılan planlar ile birlikte Ceylan’ın Avni ile buluşması Hızır için büyük bir sorundur. Herkes bunu kıskançlık olarak algılamıştır. Meryem de bu tehlikeyi ortadan kaldırmak üzere harekete geçmiştir. Çakırbeyli hanesinde tüm bu olanların yanında Suzi rüzgârı da hâlâ etkisini göstermeye devam eder.