Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Temmuz Pazartesi

9 Temmuz Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Bültenden gündeme dair tüm merak ettiğiniz gelişmeleri öğrenme şansı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı ile karşılaşacaksınız. Programı seyrederken hem yarışma anını yaşayabilir hem de eleyici sorular karşısında stresinizi atabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını takipte kalın.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Temmuz Pazartesi

Sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” sizlerle buluşacak. Sağlıktan yaşama, politikadan siyasete, emlaktan hava durumuna kadar tüm merak ettiğiniz gelişmeler sizlerle olacak. Hemen ardından 10:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geliyor. Sevilen aşk dizisinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün ATV ekranları karşısından izleyebilirsiniz. 13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni sizlerle buluşacak. Gündemin sıcak gelişmelerini, genel hatları ile bu öğle bülteninden seyredebileceksiniz. Saatler 14:00’ı gösterdiğinde, “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü hayranlarının karşısına geçecek. Sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyerek gün ortanıza renk ve heyecan katabilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 15:00’da “Beni Bırakma” adlı dizi tekrar bölümü ile bir kez daha yayına geçecek. Diziyi yakından takip ediyorsanız, ATV ekranları karşısından seyretmeyi sakın unutmayın. 16:05’de “Sen Anlat Karadeniz” adlı dizinin tekrar bölümüne rastlayabileceksiniz. Aşkın ve tutsaklığın en güzel şekilde resmedildiği bu dizi ile gün ortanızı çok heyecanlı ve keyifli bir atmosfere bürüyebileceksiniz.

Haberin Devamı

Saat 19:00’a geldiğinde, “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni ile yayına devam ediliyor. Bültenden siyaset, emlak, yaşam, politika, hava durumu ve yaşam gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri öğrenebileceksiniz. 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı ekranlarınızda yerini alacak. Heyecan dolu kesitleri ile tüm izleyenleri ekranları başına çeken yarışma, eğlenceli bir akşam geçirmenize yardım edecek.

Saatler 23:15’e geldiğinde, “Müzede Bir Gece 2” adlı yabancı sinema filmini seyredebilirsiniz. Aksiyon ve heyecan dolu sahneleri ile gecenizi renklendirmeyi başaran filmi sakın kaçırmayın. 01:05’de “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısında olacak. 03:45’de “Müzede Bir Gece 2” adlı yabancı sinema filminin tekrarını bir kez daha izleme şansı elde edeceksiniz. Hemen ardından 05:20’de “Kertentekele” adlı komedi dizisinin tekrarı yayına geçecek.

Haberin Devamı