Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi

ATV’nin 9 Eylül Cumartesi gününe ait yayın akışı ilk olarak ATV Hafta Sonu adlı haber programı ile başlayacak. ATV Hafta Sonu saat sabah 07.00’de ekrana gelecek Daha sonra sırasıyla Kertenkele adlı komedi dizisinin 77 ve 78. Bölümleri ile devam edecek sabah kuşağı, Seven Ne Yapmaz ve Hafta Sonu ATV Ana Haber ile son bulacak. Akşam kuşağında ise, Kanatsız Kuşlar adlı yerli dram dizisini ve Killing Salazar adlı yabancı sinemayı izleyebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi

ATV’de hafta sonu tatilinin ilk günü, günün ve geçilen haftanın gelişmelerinin toparlanıp anlatıldığı, aynı zamanda hayatın içinden farklı konuların da işlendiği ATV Hafta Sonu ile başlayacak. ATV Hafta Sonu, 9 eylül cumartesi saat sabah 07.00’de ekrana gelirken, sunucu İbrahim Sadri programda yakın tarih, Yeşilçam gibi farklı konulardan farklı bölümleri programında anlatıyor. Ayrıca, Günün şiiri, Sadri’nin Seçtikleri gibi bölümler ve ünlü konuklar da ATV Hafta Sonu’nun bir parçası.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

ATV Hafta Sonu’ndan sonra ise, sırayla Kertenkele adlı komedi dizisinin 2 bölümü ekrana gelecek. Dizide, üstün zekası ve yetenekli biri olması sayesinde yakalanması neredeyse imkansız olan bir hırsız olan Kertenkele ile, onu yakalamaya kendini adamış olan komiser Ünsal’ın hikayesi anlatılıyor. Dizide, Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Sinan Çalışkanoğlu gibi oyuncular rol alıyor.

Saatler 15.15’i gösterdiğinde ise, ATV Ekranlarında Seven Ne Yapmaz adlı komedi dizisinin 1. Bölümü yayınlanıyor olacak. ATV’nin yeni dizilerinden olan Seven Ne Yapmaz’ın başrolünde Yusuf Çim ve Seren Şirince rol alıyor. Dizide, yakışıklı ve çapkın biri olan ve bir holdingin tek veliahtı olan Ozan’ın bir hatası sonucu, babasının onu cezalandırması ve köye göndermesi ile Ozan’ın Nazlı ile tanışması ve ona aşık olması anlatılıyor. Nazlı ise kendi ayakları üzerinde durabilen cesur bir kızdır.

Haberin Devamı

Akşam kuşağı başlamadan önce, 18.45’te başarılı haber spikeri Şebnem Sunar Küçük’ün kendine özgü başarılı sunumuyla ekranlara Hafta Sonu ATV Ana Haber gelecek. ATV Hafta Sonu Ana Haber ile geçtiğimiz hafta ve hafta sonunun tüm önemli gündemini tarafsız bir şekilde alabilirsiniz.

Akşam kuşağında, 9 eylül Cumartesi günü ilk olarak ATV ekranlarına Kanatsız Kuşlar adlı yerli dram dizisinin 12. Bölümü gelecek. Dizide, hayatlarını tamamiyle birbirine adamış ve birlikte biraz olsun mutlu olup rahat etmeye çalışan 4 çocuk ve annelerinin hikayesi ekrana geliyor. Dizide, Ümit Kantarcılar, Melis Tüzüngüç, Deniz Bolışık, Fatih Al, Ahmet Varlı gibi oyuncular rol alıyor. Kanatsız Kuşlar saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Saat 23.30’da ise, izleyicileri ekrana kitleyecek bir gerilim filmi ile ATV akşam kuşağının sonuna geliyoruz. Başrolünde gerilim filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Steven Seagal’in oynadığı filmde, Luke Goss, Georges St-Pierre gibi oyuncular da rol alıyor.