Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 7 Kasım Salı

7 Kasım Salı günü ATV, sabah 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile güne merhaba diyor. Günün en güncel son dakika haberleri ve en merak edilen konuları detaylı şekilde seyircilere aktarılıyor. Dünya gündeminden haberdar olmak ve gelişmeleri en ince ayrıntılarına kadar öğrenmek istiyorsanız mutlaka haber bültenini takipte kalın. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yerli dizinin yeni bölümü sevenlerine sürükleyici bir akşam yaşatacak. Sürpriz gelişmelerle ekranları başına kilitleyen diziyi seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi okumaya devam edin.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 7 Kasım Salı

Sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile güne başlangıç yapan ATV yayın akışı, bültenin hemen ardından 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” isimli güncel programı ekranlarınıza getiriyor. Farklı dünyalardan gelmiş farklı kişilerin birbirinden acıklı hayat hikayeleri güçlü muhabir kadrosu ile çözülmeye derinlemesine incelenmeye çalışılacak. Faili meçhul cinayetlerden kayıplara kadar tüm hayat hikayeleri masaya yatırılıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” ile kısa bir haber bülteni seyredebileceksiniz. Dünyada ve Türkiye’de gelişen en sıcak ara haberler ile bilmediğiniz en güncel gelişmeleri öğrenebilme fırsatı yakalayabileceksiniz. Haber bülteninin hemen ardından 13:55’de “Seven Ne Yapmaz” adlı yerli dizinini tekrar bölümü ekranlarda yerini alıyor. Sevilen aşk ve komedi karışımı dizinin tekrarı ile gün ortanızı renklendirebilir veya kahvenizi yudumlarken güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

16:00’da “Esra Erol’la” adlı eğlence programı seyircilerine yine renkli dakikalar vaat ediyor. Birbirine talip olmuş evlenmek isteyen çiftlerin eğlenceli anlarını seyrederken siz de ekranlarınız başında keyif alabileceksiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” bülteni günün en sıcak son dakika gelişmeleri ile akşam kuşağına başlayacak. Siyasetten sağlığa, ekonomiden sosyal yaşama kadar tüm gündem başlıkları ile gelişmelere hazır olun.

Haberin Devamı

20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yerli dizinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Dram ağırlıklı olan dizide bakalım bu hafta neler yaşanıyor? Hızır Çakırbey’li, kendisine yapılan birtakım gizli planlarla cezaevine giriyor. Geride kalan İlyas ve Alparslan ise düşmanların izini sürecek. Ailesi ile ilgilenme ve toparlama görevi ise artık Meryem’dedir. Heyecanlı dakikaların yaşandığı macera dolu diziyi izlerken bazen duygulu bazen de şaşırtıcı anlar yaşayabileceksiniz.

23:00’da “Seven Ne Yapmaz” adlı yerli dizinin özel bölümü yayına giriyor. Seven kitlenin merakla beklediği bölümde neler yaşanacak? Gece ekranlarınızın başına geçerek güzel bir dizi keyfi ile gecenize hareketlilik katabilirsiniz. 00:30’da “Cennetin Gözyaşları” adlı dizinin, 03:30’da ise “Kanatsız Kuşlar” adlı yerli dizinin tekrar bölümleri ekranlarınıza yer alıyor.

Haberin Devamı