Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 7 Ekim Cumartesi

ATV’nin 7 Ekim Cumartesi gününe ait yayın akışı sabah 07.30’da ATV’de Hafta Sonu haber programıyla başlıyor. Ardından ATV sevilen dizileri tekrar bölümleri ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışması Kim Milyoner Olmak İster yer alacak. ATV’nin 7 Ekim Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde...

ATV yayın akışında bugün neler var? - 7 Ekim Cumartesi

ATV’nin 7 Ekim Cumartesi günü yayın akışı, saat 07.30’da ATV’de Hafta Sonu programı başlayacak. Programda günün ve gecenin sıcak gelişmeleri, haftanın önemli başlıkları ele alınacak. 10.00’da Kanatsız Kuşlar tekrar bölümüyle ekranda olacak. Dizide, hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığı yapan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü anlatılıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.05’te Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın başrolde olduğu Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinin son bölümünün tekrarı ekrana gelecek. Dizide, çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılıyor. Hızır Çakırbeyli, sevda adamıdır. Sevmekten kaçmaz ve sevilmeyi de çok sever. Hayatındaki tüm kadınların; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin odağında bulunmak ister. Aile fertlerini canından aziz tutar, onlar için fedakar bir baba olur. Cömert ve adil bir reistir. Bu özellikleri onun yer altı dünyasında yücelmesini sağlar.

Haberin Devamı

15.35’te Kırgın Çiçekler dizisinin tekrar bölümü başlayacak. Kırgın Çiçekler dizisinde 16 yaşındaki Eylül, gecekonduda annesi, kardeşi ve üvey babasıyla yaşar. Eylül, üvey babası tarafından tacize uğrar ve bu durumu annesine anlatır. Annesi onu yetimhaneye yerleştirir. Yetimhanenin müdür yardımcısı Feride, Eyll’ü avutmaya çalışır. O geceden itibaren Eylül’ün yetimhane günleri başlamış olur.

19.00’da Şebnem Sunar Küçük sunumuyla ATV Ana Haber ekranda olacak. Programda Türkiye ve dünya gündeminin öne çıkan başlıkları, sıcak gelişmeler yer alacak.

20.00’da fenomen program, Kim Milyoner Olmak İster yarışması başlayacak. Yarışmacılara 12 soru sorulacak ve 4 joker hakkı sunulacak. 12 soruyu doğru cevaplayan yarışmacı 1 milyon liralık büyük ödülün sahibi olacak.

00.30’da yabancı sinema Zorlu Oyun ekrana gelecek.