Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 6 Temmuz Perşembe

ATV’nin 6 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kertenkele dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlarla devam ediyor. Akşam kuşağında ise yeni başlayan Kanatsız Kuşlar isimli dizinin 4. bölümü yer alıyor. ATV’nin 6 Temmuz Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 6 Temmuz Perşembe

ATV’nin 6 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Kertenkele dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor. Kertenkele dizisinde sahte bir imamın başından geçen olaylar komik bir şekilde anlatılıyor. Ardından ise Aşk ve Mavi dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Aşk ve Mavi dizisi ise cezaevinden yeni çıkan Ali ile kimseye aşık olmamış olan Mavi’nin hikayesini anlatıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da ATV Gün Ortası ile birlikte öğlen kuşağı başlıyor. Gün öncesinde ve içerisinde hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekrana getiriliyor.

13.55’ta sevilen dizilerden Benim Annem Bir Melek’in eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Dizide ev hanımı olan Neriman ve eşi Cahit ile birlikte çocukların başından geçen komik anılar anlatılıyor. Ardından ise yakın zamanda sezon finali yapan Kırgın Çiçekler dizisi yayınlanacak. Bu dizi yetim bir grup çocuğun başında geçen dram dolu hikayeleri konu alıyor.

Haberin Devamı

19.00’da ATV Ana Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde meydana gelen olaylar hakkındaki bilgilendirmeler ve dünyaya dair son gelişmeler bu saatte ekranlara getiriliyor.

Bugünün akşam kuşağında ise Kanatsız Kuşlar dizisinin 4. bölümü yer alıyor. Hayata tutunabilmek için var güçleriyle her zorluğa karşı mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığı yapmaya çalışan genç bir annenin hikayesini izleyeceksiniz.

Daha sonra ise 23.15’de Indiana Jones: Son Macera isimli sinema filmi ATV ekranlarında olacak. Ünlü arkeolog Dr. Indiana Jones bu sefer de bir maceraya atılacak ve heyecanlı dakikalar bizi sürükleyecek.