Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma

6 Temmuz Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile başlıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, ayrıntıları ile birlikte bu bültenden öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bourne’un Mirası” adlı yabancı sinema filmi ile karşılaşacaksınız. Filmi seyrederken hem akşamınızı renklendirebilir hem de güzel bir sinema ortamı yakalayabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma

Sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile güne başlayabileceksiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama kadar tüm konu başlıkları hakkındaki gelişmeleri ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Hemen ardından 10:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin tekrar bölümleri sizlerle buluşacak. Sevilen fenomen dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün ATV ekranları karşısından izleyebilirsiniz. Saatler 13:00’a geldiğinde, “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni yayına geçiyor. Öğle arasında başlayan haber bülteninden tüm gündem başlıklarına ait gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 14:00’a geldiğinde, “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü hayranları ile buluşacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü seyrederken gün ortanıza renk katabileceksiniz. Hemen ardından 15:10’da “Beni Bırakma” adlı dizinin bir başka tekrarı sizlerle olacak. Gün ortanızda seyredebileceğiniz bu dizi ile güzel ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

16:00’da “Sen Anlat Karadeniz” adlı efsanevi dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Karadeniz dizisi ile dizi keyfinizi devam ettirebilir ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayına başlıyor. Haber bülteninden gündeme dair merak ettiğiniz tüm gelişmeleri öğrenme şansı elde edebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, emlaktan yaşama, politikadan hava durumuna kadar tüm gündem haberleri ekranlara aktarılacak.

Haberin Devamı

20:00’da “Bourne’un Mirası” adlı yabancı film ile evinizi sinema ortamına çevirebileceksiniz. Sevdiklerinizle birlikte arkanıza yaslanın ve sürükleyici filmin keyfini çıkarmaya başlayın. Hemen ardından 22:45’de “Mumya” adlı bir başka sinema filmi daha sizlerle olacak. Filmi keyif içinde seyrederek akşamınızı renklendirebilirsiniz. Gece kuşağında ise filmlerin tekrar bölümleri ekranlara gelecek. 01:20’de “Bourne’un Mirası” adlı sinema filmini bir kez daha seyredebilme şansı elde edeceksiniz. 03:20’de “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin tekrar bölümü yayına başlayacak. Saatler 05:20’e geldiğinde ise “Kertenkele” adlı bir başka sevilen dizi tekrar bölümü ile yayında yerini alacak.

Haberin Devamı