Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Kasım Pazartesi

6 Kasım Pazartesi günü ATV, sabah 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile yayına giriş yapıyor. Gündeme dair en sıcak gelişmeler ve en son dakika haberlerine dair tüm merak ettiklerinizi sabahın ilk ışıkları ile birlikte öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Kırgın Çiçekler” adlı yerli dizinin yeni bölümü ekranlara geliyor. Dram ağırlık dizinin sürükleyici yeni bölümü ile akşamınızı daha hareketli ve keyifli hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışının devamını öğrenmek için haberimizi takipte kalmanız yeterli..

ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Kasım Pazartesi

Sabah “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlara gelen yayın akışı, dünya üzerinde gelişen tüm siyasi, sosyal, ekonomik ve yaşama dair konular üzerinde bilgilenmenizi sağlıyor. Ardından saat 10:00’da “Müge Anlı İle Tatlı Sert” adlı yaşam programı yayınına başlıyor. Farklı dünyalarda gelmiş kişilerin farklı acı hikayeleri…. Sürükleyici ve dramatik bir ortamda işlenen tüm faili meçhul cinayetler ve kayıplar güçlü muhabir kadrosu ile hız kesmeden çözülmeye devam ediyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” özet dahilinde olan belirgin haberleri ile ve sıcak gelişmeleri ile seyircilerini gelişmelerden haber edecek. Son dakika gelişmelerini merak ediyorsanız kahvenizi yudumlarken bültene göz atabilirsiniz. 13:55’de “Seven Ne Yapmaz” adlı yerli dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Sevilen fenomen dizinin yeni bölümünü seyredemediğinizi düşünüyorsanız gün ortası ATV ekranlarında yerinizi alın. Dizini seyrederken aşkın hüzünlü ve komik anları ile keyifli dakikalar geçirebileceksiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Esro Erol’la” adlı eğlence programı yayında olacak. Birbirine talip olan çiftlerin, yorumcu kadrosunun ve konukların katılımıyla yine evlenme programında farklı anlar yaşanıyor. Kah güldüren kah ağlatan farklı hikayelerle ekranlarınızın başına kilitleneceksiniz.

19:00’da “ATV Ana Haber” gündeme dair tüm gelişmelerle akşam kuşağını başlatıyor. Siyasetten sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar tüm merak ettikleriniz en çarpıcı ve ayrıntılı haberlerle ekranlarınıza olacak. 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı yerli dizi yeni bölümüyle sizlerle...Dram ağırlıklı olan dizide yine birbirinden sürpriz anılar yaşanacak, sakın kaçırmayın!

23:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı ile sürükleyici bir gece sizleri bekliyor. Birbirinden seçkin baraj soruları ve değerli yarışmacıları ile heyecanlı anlara tanıklık edebileceksiniz. 00:30’da “Son Durak” adlı gündem ötesi program ile yayın akışı devam ediyor. 01:30’da “Seven Ne Yapmaz” adlı yerli dizinin, 04:20’de de “Cennetin Gözyaşları” dizisinin tekrar bölümleri ekranlara geliyor.

Haberin Devamı