Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 6 Haziran Salı

ATV kanalının 6 Haziran Salı gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde haber programı ile başlıyor. Daha sonra ise birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise HZ. Muhammed: Allah’ın Elçisi isimli sinema filmi ATV ekranlarında olacak. Ramazan ayına girilmesi ile iftar ve sahur programları ile de akışlar devam edecek. ATV’nin 6 Haziran Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 6 Haziran Salı

ATV’nin 6 Haziran Salı gününe ait yayın akışı saat 06.45’te Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Gündemle alakalı neler olacağını ve son gelişmeleri bu programdan öğrenebilirsiniz. Hemen ardından ise saat 10.00’da Müge Anlı ile tatlı Sert programı ekranlarda olacak. Kayıpların bulunduğu ve gözyaşlarının dindiği bu programda aileler birleşiyor. En çok izlenen gündüz programlarından olan Müge Anlı, yine gözyaşının bol olduğu bir bölüm ile ekranlara gelecek.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13.00’da ise öğlen kuşağı ATV Gün Ortası ile başlıyor. Dünyada ve Türkiye’de yaşanan önemli gelişmelere bu programda yer veriliyor. Hemen ardından ise saat 13.40’ta Karavan isimli yarışma programı ekranlarda olacak. Birbirinden yetenekli şeflerden oluşan takımlar en lezzetli tarifleri yapabilmek için bu programda yarışıyor.

Saat 16.20’de ise Esra Erol’da programı başlayacak. Bekârların ve yeniden dünya evine girmek isteyenlerin programı olan programda yeni aileler kuruluyor ve renkli dakikalar yaşanıyor. Her dönem yuvaların kurulmasını sağlayan kadın programında yine renkli dakikalar yaşanacak.

Haberin Devamı

Saat 19.00’da ise ATV Ana Haber yayınlanacak. Dünya’nın ve Türkiye’nin ekonomi, politika, kültür-sanat haberleri bu bülten ile yayınlanacak. Hemen ardından ise saat 19.45’te Nihat Hatipoğlu ile İftar programı başlayacak. Ramazan ayında yapılması gerekenler ve oruç tutmanın fazileti Nihat Hatipoğlu tarafından aktarılacak.

Akşam kuşağı ise saat 21.00’da Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi sinema filmi ATV ekranlarında olacak. Filmde Hz. Muhammed’in hayatının bir kesiti ele alınıyor ve filmin İran tarafından yapılan en yüksek bütçeli film olduğu da söyleniyor.