Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 5 Temmuz Çarşamba

ATV’nin 5 Temmuz Çarşamba gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kertenkele dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlarla devam ediyor. Akşam kuşağında ise yabancı filmler yer alıyor. ATV’nin 5 Temmuz Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 5 Temmuz Çarşamba

ATV’nin 5 Temmuz Çarşamba gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Kertenkele dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor. Kertenkele dizisinde sahte bir imamın başından geçen olaylar komik bir şekilde anlatılıyor. Ardından ise Aşk ve Mavi dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Aşk ve Mavi dizisi ise cezaevinden yeni çıkan Ali ile kimseye aşık olmamış olan Mavi’nin hikayesini anlatıyor. Ali ve Mavi’nin yeni hayatları ise karşılaşmaları ile başlıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da ATV Gün Ortası ile birlikte öğlen kuşağı başlıyor. Gün öncesinde ve içerisinde hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekrana getiriliyor. Haber saatinden sonra ise eski zamanların en sevilen dizilerinden olan Benim Annem Bir Melek dizisinin tekrar bölümleri ATV ekranlarında olacak.

15.30’de 5 kızın yetimhane maceralarını anlatan ve en sevilen dizilerden olan Kırgın Çiçekler dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. 19.00’da ATV Ana Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde meydana gelen olaylar hakkındaki bilgilendirmeler ve dünyaya dair son gelişmeler bu saatte ekranlara getiriliyor. Ayrıca gündeme dair son detayları da bu bültenden öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bugünün akşam kuşağında ise G.I. Joe: Misilleme isimli yabancı sinema yer alıyor. Aksiyon ve maceranın zirvede olduğu bilimkurgu filminde ise, dünyayı hakimiyeti altına almak isteyen Zartan ile onları önlemek için savaşan ekibin maceraları anlatılıyor.

G.I. Joe: Misilleme filminden hemen sonra Indiana Jones: Kamçılı Adam adlı yabancı sinema ATV ekranlarında olacak. Indiana Jones filmi ile yine macera ve aksiyona hız kesmeden devam edeceksiniz.