Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 5 Haziran Pazartesi

ATV kanalının 5 Haziran Pazartesi gününe ait yayın akışı Kahvaltı Haberleri ile başlıyor ve en sevilen dizilerin tekrarları ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Kızları bu bölümde de heyecan dolu dakikalar bekliyor. Kızlar kendilerini kötülükten koruyabilecek mi? ATV’nin 5 Haziran Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 5 Haziran Pazartesi

ATV’nin 5 Haziran Pazartesi gününe ait yayın akışı sabahın ilk saatlerinde Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Gazete haberlerinin ve son gelişmelerin aktarıldığı bu programda son olayların ayrıntısını öğrenebilirsiniz. Kahvaltı Haberleri’nin ardından ise en çok izlenen gündüz programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ekranlarda olacak. Ailelerin birleştiği ve gözyaşlarının dindirildiği bu programda duygu dolu dakikalar yaşanacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13.00’da ise öğlen kuşağı Gün Ortası Bülteni ile başlayacak. O gün içerisinde meydana gelen son gelişmeler bu bülten ile ekranlara geliyor. Hemen ardından ise en çok sevilen yarışma programlarından olan Karavan programı başlayacak. Yetenekli şeflerin en lezzetli yemeği yapmak için yarıştığı programda lezzet dolu anlar yaşanıyor.

Saat 16.20’de ise Esra Erol’da programı başlayacak. Bekârların ruh eşlerini bulduğu ve yeniden evlenmek isteyenlerin de yer aldığı programda yeni aileler kuruluyor. Saat 19.00’da ise ATV Ana Haber ekranlarda olacak. Dünyada ve ülkemizde meydana gelen son gelişmeler ayrıntıları ile bu saatte sizlere aktarılıyor.

Haberin Devamı

ATV’nin akşam kuşağında ise en çok sevilen dizilerden olan Kırgın Çiçekler dizisi yer alıyor. Bu hafta 87. bölümü yayınlanacak olan dizide sular durulmuyor. Kader sonunda Meral’in yalan söylediğini öğrenmiştir. Fakat bu sırada Sadri de fenalaşır. Defne ise annesini bulmak isterken kızların da başını belaya sokmuştur. Macide ise Meral’in mirasa ortak olmaması için her şeyi yapacaktır.

Kırgın Çiçekler dizisinden hemen sonra ise en çok izlenen bilgi yarışmalarından olan “Kim Milyoner Olmak İster?” ekranlarda olacak. Daha sonra ise Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin eski bölümü yayınlanacak.