Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 4 Ağustos Cuma

ATV 4 Ağustos Cuma günü yayın akışı sabah kuşağı Kertenkele, Aşk ve Mavi yerdi dizilerinin tekrar bölümleriyle başlıyor. Dizi tekrarlarının hemen ardından atv Gün Ortası haber programı ekrana geliyor. Akşam kuşağı vaktinde ATV ekranlarında İlk Yenilmez: Kaptan Amerika yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Ardından Ödül Avcıları yabancı sinema filmi ile akşam kuşağı devam ediyor. Saatler ilerlerken ekrana 3 Kuşak 1 Cevap eğlence programı geliyor. ATV 4 Ağustos Cuma günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? - 4 Ağustos Cuma

06.20’de yayın akışı S.H.I.E.L.D Ajanları aksiyon dizisinin 29 bölümüyle başlıyor. Her sahnesinde dolu dolu aksiyon olan dizide çözülmeye çalışılan dosyalar hayrete düşürüyor. S.H.I.E.L.D Ajanları biter bitmez ATV ekranlarının vazgeçilmeyen dizisi Kertenkele’nin 42. Bölüm tekrarı yayınlanıyor. Kertenkele’nin bu bölümünde eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. ATV yayın akışı hız kesmeden devam ederken 09.35’te Aşk ve Mavi dram dizisi 30.Bölümüyle ATV ekranlarına geliyor. Aşk ve Mavi’nin bu bölümünde Ali ve Mavi’nin aşk hikayesi nasıl şekillenecek ekranlara gelecek.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da atv Gün Ortası haber programı ekrana geliyor. Yaşam, dünya, spor ve ekonomi aklınıza gelebilecek her konuda güncel haberler atv Gün Ortası haberlerinde yer alıyor. Atv Gün Ortası programının ardından Seviyor Sevmiyor romantik komedi dizisi yayınlanıyor. Seviyor Sevmiyor’un bu bölümünde Yiğit’in yaptıklarını görünce özlerinize inanamayacaksınız. Seviyor Sevmiyor romantik komedi dizisi biter bitmez Kırgın Çiçekler 79. Bölümüyle yayınlanıyor. Dram türünde olan dizinin her bölümünde duygusal anlar yer alıyor. Banu bu bölümde gördükleri karşısında kendine hakim olamamaktadır. Banu’nun yapacaklarını kimse tahmin edememektedir. Kırgın Çiçekler’den sonra atv Ana Haber bülteni 6092. Bölümüyle hız kesmeden haber yayınına devam ediyor.

Haberin Devamı

20.00’da yabancı sinema filmi İlk Yenilmez: Kaptan Amerika ATV ekranlarında yayınlanacak. İkinci dünya savaşında orduya katılmak için çabalayan Steve Rogers, fiziki özellikleri sebebiyle orduya girememektedir. Israrla orduya katılmak isteyen Steve Rogers bir bilim adamının dikkatimi çeker. Bilim adamı onun orduya girmek için her şeyi göze alacağını gördükten sonra Steve Rogers üzerinde yaptığı deney başarılı olur ve o çok güçlü bir asker olur.

22.15’te ATV ekranlarında yayınlanacak olan bir diğer yabancı sinema filmi Ödül Avcıları yayına giriyor. Hiç farkında olmadan kendilerini büyük olayların içinde bulan ortaklar filmde kendilerinin suçsuz olduklarını kanıtlamak için uğraşmaktadırlar. Yönetmenliğini Shin Terra’nın yaptığı Ödül Avcıları 22.15’te ATV’de!

Haberin Devamı

00.35’te 3 Kuşak 1 Cevap eğlence programının 3. Bölümü yayınlanacaktır. Yarışmada 2 aile ve tam 3 kuşak yarışıyor. Yarışmacılar eğer para kazanmak istiyorlarsa kuşaklarının dışında kalan sorulara cevap vermek zorundalar. Yarışma sonunda en çok parayı toplayan taraf ise yarışmanın kazananı oluyor. Yarışmayı kazanan takım yarışma boyunca kazandıkları parayı ödül olarak alıyor.