Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ekim Salı

31 Ekim Salı günü ATV yayın akışı sabah 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlara merhaba diyor. Dünya gündemini ve Türkiye’yi meşgul eden en önemli gelişmeler ince ince ayrıntılarıyla haber bülteninde karşınıza çıkacak. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı popüler dizinin yeni bölümü yayına başlıyor. Sürükleyici ve nefes kesen bir bölüm daha Salı akşamı sizlerle… Soluksuz izleyebileceğiniz dizi ile akşamınızı daha renkli ve hareketli kılabilirsiniz. ATV kanalına ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalın.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ekim Salı

Sabahın ilk saatlerinde başlayan “Kahvaltı Haberleri” gündeme özgü en çarpıcı haberleriyle seyircilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Hemen ardından 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı yaşam programı başlıyor. Farklı dünyaların ve hayatların yüreğine dokunan programda yine faili meçhul cinayetlerin perde arkası ve kayıpların gerçek yüzü çözülecek. Hafta içi her gün ATV ekranlarına gelen program ile gerçekte yaşanmış farklı olaylara tanıklık edebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV ile Gün Ortası” adlı özet haberler ekranlarınıza geliyor. Gündeme dair en sıcak ve son dakika haberlerinin başladığı bülten sayesinde dünya üzerinde gelişenleri öğrenebilirsiniz. 13:55’de “Cennetin Gözyaşları” adlı dram dizisi tekrar bölümüyle tüm sevenlerini ekranların başına topluyor. Aşkın ve hüznün kavrulduğu sürükleyici bir hikayeyi izleyerek keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

16:00’da “Esra Erol’la” adlı eğlence programı ekranlara giriş yapacak. Programda yine birbiri için talip olan farklı katılımcılar, konuklar ve eğlence dolu dakikalar ön plana çıkıyor. Çiftlerin bazen güldürücü tavırlarını bazen de hüzün dolu yaşam hikayelerini seyredebileceksiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” bülteni dünya gündemine özgü tüm gelişmeleri çarpıcı ve ilginç detaylarıyla birlikte seyircilerine sunacak. Ekonomiden sağlığa, sosyal yaşamdan siyasete kadar pek çok konu hakkındaki gelişmelerden bilgi sahibi olabilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı fenomen dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağı başlıyor. Hızır Çakırbeyli neyin peşinde? Hangi olaylar silsilesi yaşanacak? Kısacası tüm merak ettikleriniz en çarpıcı sahnelerle yeni bölümde su yüzüne çıkacak. Güzel ve sürükleyici bir bölüm ile akşamınızı renklendirmek için 20:00’da ATV ekranlarında olun.

23:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı yayına geçiyor. Birbirinden değerli yarışmacıların ve konukların katıldığı heyecanlı programda yine nefesler tutulacak! Birbirinden eleyici baraj soruları ile bakalım günün en çok kazananı kim olacak? Ekranlarıız başında seyrederken siz de kendinizle yarışabilir ve bilmediğiniz konular hakkında bilgi edinebilirsiniz. 00:30’da “Seven Ne Yapmaz” adlı dizinin, 03:30’da ise Kırgın Çiçekler” dizinin tekrarını izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı