Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var?- 30 Temmuz Pazar

ATV 30 Temmuz Pazar günü yayın akışı sabah kuşağında yabancı sinema Kamp Çocukları ekrana geliyor. Kamp Çocukları’nın hemen ardından ekrana Kanatsız Kuşlar dizisinin tekrar bölümü geliyor. Yayın akışının devamında bir başka yabancı sinema filmi Doğaya Karşı: Serengeti ATV ekranlarında yerini alıyor. Ardından ekrana Altın Yumruk İstanbul’da yabancı sinema film geliyor. Akşam kuşağında da birbirinden farklı yabancı sinema filmleri sizleri bekliyor. ATV akşam kuşağında Son Hava Bükücü ve Indiana Jones: Kutsal Hazine Avcıları yayınlanıyor. ATV 30 Temmuz Pazar günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var?- 30 Temmuz Pazar

06.05’te S.H.I.E.L.D. Ajanları 24. Bölümüyle ATV ekranlarına geliyor. Aksiyon sevenler için mükemmel bir fırsat diyebiliriz. S.H.I.E.L.D. Ajanları tekrar bölümünün hemen ardından yerli dizi Kertenkele yayınlanıyor. Kertenkele’nin bu bölümünde çok eğlenceli dakikalar birbirini takip ediyor. Kertenkele’den sonra Kamp Çocukları yabancı sinema filmi ATV ekranlarında yayınlanacak. Ailece kamp yapmak ve çocuklara kamp hayatını sevdirmek için adeta mükemmel bir seçenek olan Kamp Çocukları ATV ekranlarında! Kamp Çocukları’nın sonrasında Kanatsız Kuşlar 7. Bölüm tekrarıyla yayında oluyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14.45’te Doğaya Karşı: Serengeti yabancı sinema filmi, filmin karakterleri kamp hayatına hayran oldukları için sürekli kamp yapma kararı almışlardır. Kamp yaptıkları ormanda hayatta kalmaya çalışmaları ve yaşadıklarını Doğaya Karşı: Serengeti’de görebilirsiniz. Ardından Altın Yumruk İstanbul’da yabancı sinema filmi ATV ekranlarında yayınlanıyor. Jackie Chan’in başrolünü oynadığı film baştan sona aksiyonla dolu. Aksiyon seviyorsanız bu filmi mutlaka izlemelisiniz.

Haberin Devamı

19.00’da Hafta Sonu atv Ana Haber 6087. Bölümüyle ekrana geliyor. Hafta Sonu atv Ana Haberde gündeme dair her şey masaya yatırılıyor. Son gelişmeleri öğrenmek için atv Ana Haberi kaçırmayın. 20.00’da yabancı sinema filmi Son Hava Bükücü ekrana geliyor. Kaderlerine bağlanmış dört farklı ülkenin kendi aralarında yaşadıkları savaşı konu alan film ATV ekranlarında.

21.50’de Indiana Jones: Kutsal Hazine Avcıları yayınlanıyor. Dr. Indiana Jones Amerika hükümeti tarafından Kutsal Hazineyi bulması için görevlendiriliyor. Kutsal Hazineyi ararken Dr. Indiana Jones’un başına gelenler seyircileri ekrana kilitleyecek. Indiana Jones: Kutsal Hazine Avcıları yabancı sinema filminden sonra S.H.I.E.L.D. Ajanları tekrar bölümüyle ekrana geliyor. Ardından 3 Kuşak 1 Cevap eğlence programı 2. Bölümüyle ATV ekranlarında!

03.00’da ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kanatsız Kuşlar 7. Bölüm tekrarıyla ATV ekranlarına geliyor. Diziyi takip edenler bu bölümü kesinlikle kaçırmamalısınız.

Haberin Devamı