Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 30 Ocak Salı

30 Ocak Salı gününe ait ATV yayın akışı sabah 06:45'de "Beni Bırakma" adlı sevilen bir dizinin tekrar bölümü ile başlangıcı yapıyor. Sabaha erken uyananlardansanız ve bu renkli dizinin yeni bölümlerini takip edemiyorsanız tekrar bölümlerini izleyerek güne başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" adlı yerli dizinin sürükleyici yeni bölümü ekranlarınızda. Fragmanını izlerken heyecanlandığınız tüm karelerini tek tek yeni bölümde izleyerek sürükleyici bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 30 Ocak Salı

Sabah ilk olarak 06:45'de "Beni Bırakma" adlı dizinin tekrar bölümünü seyrederek başlayabilirsiniz. Ardından 08:00'da "Kahvaltı Haberleri" adlı bülten ile sabahın ilk saatlerinde haberleri takip edebileceksiniz. Gündemin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler sizlerle olacak. Siyaset, sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa, spor, trafik, yol durumu ve hava durumu gibi daha akla gelebilecek pek çok konu hakkındaki güncel bilgileri öğrenebileceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00'da "Müge Anlı ile Tatlı Sert" adlı yaşanmış hayat hikayelerini ele alan güncel program sizlerle. Hafta içi her gün ATV ekranlarına gelen programda, cinayet olaylarından kayıp dosyalarına kadar pek çok yürek burkan hikayeye rastlayabileceksiniz. Tüylerinizin diken diken olduğu anları seyrederken çoğu kez duygularınıza da hakim olamayacaksınız.

13:00'da "ATV Gün Ortası" ile haber dünyasına özgü gelişmeler ekranlarınıza geliyor. Geniş içeriğe sahip olan bülteni genel hatları ile izleyerek sıcak gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. 14:00'da "Beni Bırakma" adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Gün ortanızı renklendiren diziyi kahve molalarınızda seyrederek güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:20'de "Esra Erol'da" adlı güncel program ekranlarınıza dahil oluyor. Geçmişe dair yaşanmış hikayeleri gün yüzüne çıkartan bu renkli program ile hayatın pek çok gerçeklerine tanıklık edebileceksiniz. Cinayet olaylarından kayıp dosyalarına kadar pek çok yaşanmış acıklı hikaye, sabırla araştırılıyor ve bu araştırmalar geride kalan ailelerin umut kapısı oluyor. Heyecanlı ve sürükleyici bir gün ortası geçirmek istiyorsanız hafta içi her gün 16:20'de "Esra Erol'da" adlı bu programı seyredebilirsiniz.

19:00'da "ATV Ana Haber" adlı bülten ile haberin nabzını yoklayan gelişmelerden bilgi edinebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan geniş içeriği ile 7'den 70'e tüm herkesi ilgilendiren gelişmeler ekranlarınızda toplanıyor. Akşam saatlerinde ise fenomen dizilerle keyifli bir akşam sizleri bekliyor. 20:00'da "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" adlı dizinin nefes kesen yeni bölümü ekranlarınıza geçecek. Ardından 23:30'da "Sen Anlat Karadeniz", 02:35'de ise "Kırgın Çiçekler" adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı