Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 30 Nisan Pazartesi

30 Nisan Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısında yerini alacak. Fenomen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız sabah saatlerinde izleyerek merak ettiğiniz tüm gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Nihat Hatioğlu ile Berat Kandili Özel” adlı dini program ekranlar karşısına çıkacak. Dini anlamda bilgilerin verildiği ve günün özel ruhune değinildiği bu programı akşam saatlerinde ailenizle birlikte seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 30 Nisan Pazartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Dizinin tekrar bölümünü izleyerek kahvaltı saatlerinizi daha heyecanlı ve renkli hale getirebilirsiniz. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni yayın akışına geçiyor. Sağlık, siyaset, emlak, piyasa, yaşam, politika gibi daha pek çok konu alanlarına özgü gelişmeleri bu sabah bülteninden tek tek ayrıntılı şekilde inceleyebilirsiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı yayın akışına başlıyor. Cinayet olaylarından meydana gelmiş kayıp dosyalarına kadar farklı acıklı hayat öyküleri bu programda tartışılıyor. Sabaha heyecanlı ve hareketli bir giriş yapmak isterseniz bu programı seyretmeyi unutmayın.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV ile Gün Ortası” adlı öğle haberleri ile yayın akışına devam ediliyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile birlikte bu programda öğrenebilirsiniz. Siyaset, sağlık, emlak, politika, yaşam gibi farklı konu başlıklarına ait gelişmeler sizlerle olacak. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izleyerek nefes kesen heyecanlı bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısına geçecek. Yıllar öncesine ait kayıplardan cinayete kurban giden kişilere kadar pek çok önemli olay bu program araştırılıyor, irdeleniliyor ve detayları ile birlikte çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri, detaylı şekilde bu ana haber bülteninden takip edebilirsiniz.

20:00’da “Nihat Hatipoğlu ile Berat Kandili Özel” adlı dini program yayına geçiyor. Dini anlamda tüm merak ettiğiniz gelişmeleri detayları ile birlikte öğrenme imkanı elde edeceksiniz. 23:00’da “8.Gün” adlı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. 00:30’da “Son Durak” adlı güncel yaşam programı ekranlara geçecek. Ardından 01:30’da ve 04:15’de iki farklı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız.

Haberin Devamı