Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 30 Mayıs Salı

ATV kanalının 30 Mayıs 2017’ye ait yayın akışı Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Ardından da gündüz programları ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise en çok izlenen dizilerden birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. İktidar savaşlarının konu olduğu dizide heyecan yine doruk noktada!

ATV yayın akışında bugün neler var? – 30 Mayıs Salı

ATV kanalının 30 Mayıs’a ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Bir önceki gece ve günde yaşanan son gelişmelerin aktarıldığı bu bültende dünyaya ait haberleri ayrıntıları ile öğrenebilirsiniz. Kahvaltı Haberleri’nden hemen sonra saat 10.00’da Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ekranlarda olacak. Çaresiz kalan insanların umut kaynağı olan bu program aileleri birleştirmeye devam ediyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

ATV kanalında öğlen kuşağı ise ATV Gün Ortası ile başlıyor. Dünyada ve ülkemizde yaşanan önemli gelişmeler bu program ile ekranlara getiriliyor. ATV Gün Ortası programından hemen sonra da sevilen yarışma programı Karavan ekranlara geliyor. Mutfakta hızlı ve kararlı olanın kazandığı bu yarışma birbirinden lezzetli sahneleriyle evinize neşe katacak.

Saat 16.20’de ise en sevilen evlilik programlarından Esra Erol’da ekranlarda olacak. Ardından da saat 19.00’da yaşanan son gelişmelerin aktarılacağı ATV Ana Haber yayınlanacak. Politikadan sanata kadar birçok haber bu saatte ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Saat 19.45’te ise Nihat Hatipoğlu ile İftar Programı ekranlarda olacak. Ramazan ayının önemli ve oruç tutmanın fazileti anlatılacak. Ramazan ayının gelmesi ile iftar saatleri daha da dolu olmaya başlamaktadır.

Akşam kuşağında ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Her bölümü ayrı heyecan ile izlenen dizinin bu haftaki bölümü de aksiyon dolu sahneler içeriyor. Davut Bey emekli olmadan önce yerini Nevzat’a bırakır. Daha sonra ise olaylar daha da karışır ve Davut Bey’e suikast düzenleneceğinin öğrenilmesi herkesi şok içerisinde bırakır. Şimdi kimse ne olacağını bilememektedir.