Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 30 Mart Cuma

30 Mart Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Sağlıktan yaşama, ekonomiden sağlığa, ekonomiden piyasaya kadar akla gelebilecek pek çok konu alanına özgü gelişmeleri inceleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Heyecan dolu kesitleri ile ekranlar karşısına gelen dizi, tüm hayranlarını mutlu etmeyi başarıyor. Her karesinde keyif dolu anlar yaşatan dizi ile akşamınızı daha renkli hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 30 Mart Cuma

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile yayın akışı başlayacak. Gündemin nabzını tutan tüm gelişmeleri, detayları ile bu sabah bülteninden analiz edebileceksiniz. Ardından 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini programı yayın akışında yerini alacak. Programda, dini anlamda birbirinden farklı gelişmeler ele alınacak. Merak edilen pek çok dini soruyu bu programdan öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlara yansıyor. Hafta içi her sabah yayın akışına geçen program, yaşamın farklı alanlarındaki acıklı hayat öykülerini ele alıyor, muhabir kadrosunun açıklamaları ile gerçekleri ortaya koyuyor. Heyecanlı ve sürükleyici anlar yaşatan programı izlerken sabahınızı daha hareketli hale getirebilirsiniz. 13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı öğle bülteni ekranlara dahil olacak. Haber dünyasının sıcak gelişmelerini ve son dakika haberlerini genel hatları ile bu kısa özet bültende inceleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken keyifli ve eğlence bir gün geçirebileceksiniz. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı başlıyor. Yaşamın farklı alanlarında meydana gelmiş pek çok yaşam öyküsü, detaylı şekilde ekranlarınızda olacak. Kayıp dosyalarından yaşanmış cinayet olaylarına kadar tüm tüyler ürpertici olayı bu programdan izleyebilirsiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçiyor. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri detayları ile bu akşam bülteninden analiz edebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan politikaya, ekonomiden siyasete kadar tüm konu içeriklerine ait gelişmeler ekranlarınızda!

20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Heyecan dolu kesitleri ile ekranlarınızı renklendiren dizi ile bu hafta yine nefes kesen anlara tanıklık edebileceksiniz. 00:15’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programı yayına geçiyor. Hemen ardından da 01:15’de “Kanatsız Kuşlar adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Saatler 04:30’u gösterdiğinde ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor.

Haberin Devamı