Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi

ATV’de 30 Eylül Cumartesi günü tarihli yayın akışı, İbrahim Sadri’nin sunumuyla ekrana gelecek olan ATV’de Hafta Sonu’nun 07.30’da ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. Daha sonra ATV’de Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizi ve Kanatsız Kuşlar adlı yerli dizi yayınlanacak. Cennet’in Gözyaşları adlı yerli dizinin 1. bölümünün yayınlanmasından sonra, ATV ekranlarında Hafta Sonu ATV Ana Haber adlı haber programı ve Kim Milyoner Olmak İster? adlı yarışma yayınlanacak. Son olarak ATV’de Cennet’in Gözyaşları yayınlanacak.

ATV yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi

ATV’de 30 Eylül Cumartesi günü ilk olarak, haftasonu 07.30’da ekrana gelen sabah haber programı ATV’de Hafta Sonu ekrana gelecek. Sevilen ünlü şair İbrahim Sadri’nin sunduğu haber programında, haberler dışında birçok içeriğe de rastlayabilirsiniz. Programda geçtiğimiz haftanın ve günün sıcak gelişmeleri ve özel haberler yanı sıra, İstanbul’un farklı köşelerinin anlatıldığı Buradan Başka İstanbul, yakın tarihimizle ilgili anıların anlatılacağı Unuttum Sanma Sakın, gazete manşetleri ve günün şiiri ile canlı bağlantılar da yer alıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

ATV’de Hafta Sonu sonrası, romantik bir aşk hikayesinin anlatıldığı yerli dizi Seven Ne Yapmaz saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak. Başrollerinde Yusuf Çim ve Seren Şirince gibi oyuncuların oynadığı, Ecem Çalık, Serhat Parıl, Şeyla Halis ve Ferzan Hekimoğlu’nun da rol aldığı yapımda, yaptığı büyük bir hata nedeniyle babası tarafından ceza olarak memleketine gönderilen bir holding varisi Ozan’ın, burada Nazlı ile karşılaşması ve aşık olması anlatılıyor.

Haberin Devamı

Seven Ne Yapmaz sonrasında ATV ekranlarında, saat 12.35’te Kanatsız Kuşlar 15. bölüm tekrarı ile ekranlara gelecek. Dizinin baş rollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık ve Fatih Al gibi isimler yer alıyor. Dizide, hayata tutunabilmek adına mücadele veren 4 kardeş ve onlar için ne yapması gerekiyorsa yapan bir annenin hayatı anlatılmakta.

15.55’te dram türünde yeni yerli dizi Cennet’in Gözyaşları 1. bölümü ile ekranlarda olacak. Esra Ronabar, Almila Ada ve Berk Atan’ın başrollerinde oynadığı yapımda Süeda Çil, Zehra Yılmaz, Güler Ökten gibi isimler de rol alıyor.

18.45’te, başarılı spiker Şebnem Sunar Küçük’ün sunduğu haber programı Hafta Sonu ATV Ana Haber ekranlarda olacak. Programda, ülkemiz ve dünyanın sıcak gündemi tarafsız bir habercilik ile anlatılıyor.

ATV akşam kuşağında ise saat 20.00’de Murat Yıldırım’ın sunumuyla Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programı ekrana gelecek.