Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? 3 Ekim Salı

3 Ekim Salı günü ATV’de sabah yayın kuşağı, Kahvaltı Haberleri adlı sabah haber programının 37. bölümünün 07.00’de yayınlanması ile başlayacak. ATV sabah yayın kuşağının devamında Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı reality programı ve ATV Gün Ortası adlı haber programı ATV ekranlarında olacak. Akşam kuşağı başlamadan önce ATV’de Kanatsız Kuşlar adlı dizi, Esra Erol’da ve ATV Ana Haber yayınlanacak. Akşam kuşağında ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi ve Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma yayınlanacak.

ATV yayın akışında bugün neler var? 3 Ekim Salı

ATV 3 Ekim Salı gününe ait yayın kuşağı, sabah saat 07.00’de yayınlanacak olan ATV Kahvaltı Haberleri ile başlayacak. Başarılı haber spikeri Nihan Günay’ın başarılı sunumuyla ekrana gelen programda, günün ve haftanın en ilgi çekici haberleri, son dakika gelişmeleri, gündemi sarsan önemli konular ile ilgili özel dosya ve haberler ekrana geliyor. Hafta içi her gün 07.00’de başlayan programı izleyerek güne dair birçok şeyi öğrenerek güne başlayabilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

ATV Kahvaltı Haberleri’nden hemen sonra, ATV sabah kuşağında Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı reality programı yayınlanacak. 1894. bölümü ile ekrana gelecek başarılı programın sunucusu Müge Anlı. Saat 10.00’da ekrana gelecek olan programda, seyirciyi ekran başına kilitleyecek birçok olay, üzerinde çalışılan kayıp dosyaları ve faili meçhul cinayetler Müge Anlı ve ekibinin çalışmaları ile ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Programda ayrıca sosyal sorumluluk projeleri de yürütülüyor.

13.00’de ise ATV Gün Ortası adlı haber programı ekrana gelecek. Başarılı spiker Deniz Türe’nin sunumuyla ekrana gelen haber programında, siyaset ve ekonomi alanında ülkemizi yakından ilgilendiren haberler, son dakika gelişmeleri ile ilgili detaylar yanı sıra, sağlık gibi konularda da özel hazırlanmış haberler yer alıyor.

Haberin Devamı

13.55’te, ATV’nin sevilen dizilerinden Kanatsız Kuşlar’ın tekrar bölümü ATV ekranlarında olacak. Melis Tüzüngüç, Fatih Al, Servet Pandur, Seda Türkmen, Ahmet Varlı ve Ümit İbrahim Kantarcılar gibi isimlerin başrolleri paylaştığı dizide, yaşadıkları zor hayata bir şekilde tutunabilmek için mücadele eden birbirine bağlı 4 kardeş ve onlar için her şeyi göze almış fedakar bir annenin hikayesi anlatılıyor.

16.20’de, ATV’nin sevilen programlarından, yeni formatı ile ekranlara gelen Esra Erol’da adlı program, ünlü sunucu Esra Erol’un sunumuyla ATV ekranlarında olacak.

19.00’da, başarılı haber spikeri Cem Öğretir’in sunumu ile ekrana gelecek ATV Ana Haber’i izleyerek, ülkemizi ve dünyamızı yakından ilgilendiren birçok konu ile ilgili haberleri izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00’de, Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın başrollerini oynadığı sevilen yerli dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlarda olacak. ATV akşam kuşağında son olarak Murat Yıldırım’ın sunumuyla Kim Milyoner Olmak İster 23.30’da ekrana gelecek.