Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 29 Nisan Pazar

29 Nisan Pazar gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 07:30’da “ATV’de Hafta Sonu” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına merhaba diyecek. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve haberler detayları ile birlikte sizlerle olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Cennetin Gözyaşları” adlı sevilen fenomen dizinin heyecan dolu yepyeni bölümü ekranları dolduruyor. Pazar akşamınıza renk katan diziyi, dostlarınızla birlikte izleyerek sürükleyici bir akşam vakti geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 29 Nisan Pazar

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:30’da başlayan “ATV’de Hafta Sonu” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Sağlıktan siyasete, yaşamdan ekonomiye, hava durumundan spora, politikadan emlak sektörüne kadar akla gelebilecek tüm konu alanlarına özgü gelişmeler yayında olacak. Ardından 10:00’da “Nihat Hatipoğlu ile Kuran ve Sünnet” adlı dini program başlıyor. Dini anlamda merak ettiğiniz tüm gelişmeleri ekranlar karşısından öğrenebilirsiniz. Saatler 11:15’e geldiğinde, “Dizi TV” adlı sabah programı yayın akışına geçiyor. Programda sevilen dizilerin son gelişmelerini başrol oyuncularının açıklamaları ile öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:35’de “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka seyretmeyi unutmayın. 15:30’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına başlıyor. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam, hava durumu ve spor gibi daha pek çok konu alanlarına özgü gelişmeleri detayları ile birlikte öğrenebilirsiniz. Sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika, hava durumu ve spor gibi daha pek çok konu alanları hakkında merak ettiklerinizi ekranlarınız karşısından öğrenebilirsiniz.

20:00’da “Cennetin Gözyaşları” adlı dizinin yepyeni bölümü ile güzel bir akşama hazır olun. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine heyecan doruklara çıkıyor, yaşanmış olaylar tüm hayranlarını ekranlar kilitliyor. Sürükleyici bir akşam yaşamak istiyorsanız bu diziyi sakın kaçırmayın. Gece kuşağında ise sevilen dizilerin ve TV programlarının tekrarları karşınıza çıkıyor. 00:20’de “Son Vurgun” adlı yabancı sinema filmini seyredebileceksiniz. 02:15’de “Kanatsız Kuşlar”, hemen ardından da 04:50’de “Son Vurgun” adlı iki dizinin tekrar bölümleri ekranları renklendiriyor.