Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı

29 Mayıs Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak 06:45’de “Beni Bırakma” adlı sevilen fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen sürükleyici diziyi izlerken mükemmel bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 21:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Salı akşamlarının heyecan dolu dizisi ile akşamınızı çok daha keyifli ve renkli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı

Sabah saat 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Heyecan dolu kesitleri ile ekranlara gelen dizi, tekrar bölümüyle bile tüm hayranlarını ekranları karşısına toplayacak. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni yayın akışına geçiyor. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika ve hava durumu gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmelerden haberdar olabileceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı yayın akışına gelecek. Hafta içi her sabah yayına başlayan programdan yıllar öncesi meydana gelmiş kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar pek çok acıklı hayat öyküsüne tanık olabilirsiniz. Tüyler ürperten gelişmeler karşısında şaşkına uğrayacak ve sürükleyici anlar yaşayabileceksiniz. 13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ekranlar karşısına geliyor. Haber bülteninden gündeme dair tüm gelişmeleri özet olarak öğrenme imkanı elde edeceksiniz.

14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınızda yer alacak. Ekranların sevilen renkli dizisi, heyecan dolu bir gün ortasına başlamanıza yardım ediyor. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı yayına geçiyor. Programı seyrederken pek çok acıklı hayat öyküsünün ele alınışına tanık olabilirsiniz. Yıllardır izine rastlanılamayan kayıplardan cinayete kurban giden kişilere kadar pek çok yaşanmış hikaye sizlerle oluyor.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısına geliyor. Haber bülteninden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına ait gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. 19:45’de “Nihat Hatipoğlu ile İftar” adlı program yayına başlayacak. İftar programını Ramazan ayı boyunca her gün ATV ekranlarınız karşısından seyredebilirsiniz. 21:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yeni bölümü başlayacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine birbirinden heyecanlı ve renkli kareler sizleri bekliyor olacak. Akşamınızı heyecanlı kılan dizi ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

00:15’de “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı ekranlar karşısına gelecek. Yarışma programını seyrederken hem kendinizle yarışabilir hem de eğlence dolu anların keyfini sürdürebilirsiniz. 01:00’da “Nihat Hatipoğlu ile Sahur” adlı canlı yayın programı ekranlarda yer alacak. Hemen ardından saat 03:50’de “Aşk ve Mavi” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.