Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 29 Mayıs Pazartesi

ATV kanalının 29 Mayıs 2017’ye ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde kahvaltı haberleri başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlarla devam ediyor. Akşam kuşağında ise en çok izlenen dizilerden olan Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Yine heyecanlı sahnelerin yer aldığı dizide neler olacak? ATV’nin 29 Mayıs Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 29 Mayıs Pazartesi

ATV kanalının 29 Mayıs Pazartesi gününe ait yayın akışı saat 06.45’te kahvaltı haberleri ile başlıyor. Ülkemizde ve dünyada yaşanan son gelişmelerin aktarıldığı bu saatte ayrıca yaşam ve eğitim alanındaki son yenilikleri de öğrenebilirsiniz. Kahvaltı Haberleri’nden hemen sonra ise saat 10.00’da Müge Anlı ile Tatlı Sert ekranlarda olacak. Çaresiz kalan ve sorunlarına çözüm arayan insanların hayatlarındaki gelişmeler bu programda çözüme kavuşuyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13.00’da ise ATV Gün Ortası başlayacak. Gün içerisindeki gelişmelerin ayrıntılı olarak aktarıldığı bu bültende dünyadaki gelişmeleri de yakından takip edebilirsiniz. Hemen ardından ise sevilen yarışma programı Karavan başlayacak. Mutfak işlerinde hızlı ve kararlı olanın kazandığı bu yarışma birbirinden renkli sahneleriyle çok seviliyor.

Saat 16.20’de ise Esra Erol’da programı başlayacak. Yuva kurmak isteyen damat ve gelin adaylarının mutluluğa açılan kapısında onlara siz de eşlik edebilirsiniz. Hemen ardından ise akşam kuşağı saat 19.00’da ATV Ana Haber ile başlayacak.

Haberin Devamı

Ramazan ayına girilmesi ile ekranlardaki iftar ve sahur programları yerlerini aldı. Saat 19.45’te Nihat Hatipoğlu ile İftar programı başlayacak. Ramazan ayının önemi ve oruç tutmanın faziletlerinin anlatıldığı programda hep birlikte iftarlar açılacak.

İftar programından hemen sonra da saat 20.00’da Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümü başlayacak. Bu hafta 86. bölümü yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler’de Defne’ye gizemli bir mesaj gelmiştir fakat annesi gerçekleri öğrenirse kötü hissedeceğini söylediği için kararsız kalır. Meral ise aslında zengin olan kişinin Kader olduğunu öğrenmesiyle hayal kırıklığına uğrar. Hepsi ve daha fazlası Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümünde!