Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var?- 28 Temmuz Cuma

ATV yayın akışı 28 Temmuz Cuma sabah kuşağında komedi dizisi olan Kertenkele’nin 35. Bölümüyle başlıyor. Kertenkele’nin hemen ardından ekrana Aşk ve Mavi dizisinin 25. Bölüm tekrarı geliyor. Akşam kuşağına gelindiği zaman yabacı sinema festivali sizleri bekliyor. Arka arkaya Turbo, Sherlock Holmes ve Güneşin Gözyaşları ATV ekranlarında yayınlanıyor. ATV 28 Temmuz Cuma günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var?- 28 Temmuz Cuma

07.00’da ATV ekranlarına Kertenkele dizisi 35. Bölüm tekrarıyla geliyor. Birbirinden eğlenceli dakikalar Kertenkele dizisiyle sizleri bekliyor. Kertenkele dizisinden sonra Aşk ve Mavi dram dizisinin 25. Bölüm tekrar bölümü sizler için ATV ekranlarında. Bu bölümde Ali öğrendikleri karşısında şok oluyor. Aşk ve Mavi bitikten sonra da atv Gün Ortası haber programı ekranlarda. Gün ortasında gündeme dair ne varsa atv Gün Ortası programında.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.55’te Seviyor Sevmiyor dizisi ATV ekranlarında yayına giriyor. Romantik komedi türünde olan dizinin bu bölümünde artık son umutlar masaya yatırılıyor. Bakalım bu bölümde Deniz nasıl kararlar verecek? Seviyor Sevmiyor öğle kuşağında ATV’de. Seviyor Sevmiyor’un hemen ardından ekranlara Kırgın Çiçekler dram dizisinin 74. Bölüm tekrarı yayınlanıyor. Kaçıranlar için Kırgın Çiçekler 15.30’da ATV’de. Kırgın Çiçekler’in ardından atv Ana Haber 6085. Bölümüyle tüm dünya ve Türkiye’den haber aktarmaya devam ediyor. Güncel tüm haberleri öğrenmek için atv Ana Haber’i kaçırmayın.

Haberin Devamı

20.00’da yabancı sinema türünde olan Turbo yayınlanıyor. Dünyanın en hızlı salyangozu olmak için çabalayan klasik bir bahçe salyangozunun başına gelenleri ve bu hedefine ulaşma maceraları Turbo’da! Turbo’nun ardından bir başka yabancı sinema filmi Sherlock Holmes ATV ekranlarına geliyor. Jude Law ve Robert Downey Jr’ın başrollerinde yer aldığı filmde Holmes ve ortağı ülkeyi kaosa sürükleyebilecek olan bir olayı aydınlatmaya çalışıyor. Bu süreçte başlarına gelen olaylar birçok aksiyon sahnesine yansıyor. Sherlock Holmes 21.55’te ATV ekranlarında, sakın kaçırmayın!

00.30’da bir başka yabancı sinema filmi Güneşin Gözyaşları ATV ekranlarında olacak. Bruce Willis, Cole Hauser ve Monica Bellucci’nin muhteşem oyunculuğuyla orduya bağlı özel kuvvet askerleri Nijerya’ya özel bir görev için gönderiliyorlar. Görevlerini görünce çok şaşıracaksınız. Güneşin Gözyaşları gece kuşağında ATV’de! Güneşin Gözyaşları’nın ardından her biri farklı konularda uzman olan ajanların yer aldığı S.H.I.E.L.D. Ajanları’nın bölümü yayınlanıyor. S.H.I.E.L.D. Ajanları biter bitmez tekrar bölümü arkasından yayına giriyor.

Haberin Devamı

04.00’da Benim Annem Bir Melek komedi dizisi ekranlara geliyor. Benim Annem Bir Melek dizisi biter bitmez Sherlock Holmes yabancı sinema filminin de tekrar bölümü ATV ekranlarında yayınlanıyor.