Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 28 Kasım Salı

28 Kasım Salı günü ATV yayın akışı, 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlarınıza yansıyor. Dünya ve Türkiye gündemi hakkındaki tüm çalkantılar ve merak edici konular bültenin konu başlıkları arasında yerini alıyor. Böylelikle en sıcak ve son dakika haberlerinden dahi bilgi sahibi olmanız mümkün hale geliyor. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yerli dizi yepyeni sürükleyici bölümü ile yine sevenlerini ekranları başına kilitliyor. Duygu seli yaşatacak olan yerli diziyi seyrederken zamanın su gibi akıp geçtiğini hissedebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 28 Kasım Salı

Sabahın ilk ışıkları ile birlikte “Kahvaltı Haberleri” bülteninin görebileceksiniz. Gündeme dair tüm gelişmeleri ayrıntılı şekilde sizlerle buluşturan haber bültenini izlemeyi sakın kaçırmayın. Ardından 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Faili meçhul cinayetlerden halen izi sürülemeyen kayıplara kadar uzanan geniş yelpazesi ile tüm acıklı hikayeler gerçeklerle yüzleştirecek. Her kesiti hüznün ve dramın bir parçası olan programı seyrederken hayatın farklı gerçeklerine tanıklık edebileceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ekranlarda yerini alıyor. Kısa özet niteliğindeki haberleri bir araya getiren bültenden en sıcak ve son dakika haberleri hakkında hemen bilgi sahibi olabilirsiniz. Ardından 13:55’de hafta içi her gün ekranlarınıza gelen “Cennetin Gözyaşları” adlı yerli dizinin tekrar bölümü giriyor. Sevilen sürükleyici diziyi seyrederken kendinizi kahve molası verebilir ve güzel bir dizi keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Esra Erol’la” adlı yepyeni formatıyla ekranlarda buluşan güncel yaşam programı sizlerle. Kayıplar, cinayetler ve halen araştırması devam eden daha pek çok acıklı hikaye… Pür dikkat izlemek istediğiniz programda çözüme kavuşturulmayı bekleyen pek çok olay işleniyor.

19:00’da “ATV Ana Haber” bülteni ile akşam kuşağı başlıyor. Gündemin merkezine oturmuş tüm gelişmeleri ekranlarınızdan seyredebilir ve bilmediğiniz olaylar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yerli dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Ailesini koruma çabaları ile farklı olaylar yaşamaya devam eden Hızır Çakırbey’linin yine farklı kesitlerini seyredebileceksiniz. Yeni bölümü izlemeyi sakın kaçırmayın!

23:30’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı kıyasıya devam eden yarışma programı yayına geçiyor. . Heyecanı doruklara çıkaran birbirinden eleyici sorular karşısında ekranlarınız başındayken siz de kendinizle yarışabilirsiniz. 00:30’da “Bahtiyar Ölmez”, 03:30’da ise “Kanatsız Kuşlar” adlı yerli dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor.

Haberin Devamı