Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 27 Haziran Salı

ATV’nin 27 Haziran Salı günkü yayın akışı erken saatlerde Kertenkele dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve bayramın son günü boyunca renkli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise en çok izlenen yabancı sinemalardan olan Demir Adam 2 yer alıyor. ATV’nin 27 Haziran Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 27 Haziran Salı

ATV kanalının 27 Haziran Salı gününe ait yayın akışı 07.00’da Kertenkele dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlayacak. Komedi dizisi olan Kertenkele’de profesyonel bir hırsızın sahte imamken yaşadıkları anlatılıyor. Ardından ise Aşk ve Mavi dizisinin 2. bölümü ekranlara gelecek. Başrollerinde Emrah ve Burcu Kıratlı’nın yer aldığı dizinin bütün bölümleri baştan veriliyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da ATV Gün Ortası Bülten ile öğlen kuşağı başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu bültende aktarılacak. Ardından ise Benim Annem Bir Melek dizisinin tekrar bölümleri ekranlara gelecek. Uzun yıllar önce olan diziyi özleyenler bu saatte ekran başına!

15.50’de bu sezon başlayan dizilerden olan ve ilk bölümüyle de oldukça sevilen Kanatsız Kuşlar dizisinin 2. bölümü ekranlara gelecek. 19.00’da ise ATV Ana Haber Bülteni ile haber bülteni başlayacak. Ülkemizdeki ve dünyadaki önemli gelişmelerin haberleri bu bültenden yayınlanacak.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise Demir Adam 2 isimi sinema filmi yer alıyor. Artık milyarder iş adamı Tony Stark’ın yaptığı kıyafet ile birlikte Iron Man olduğunu herkes bilmektedir. Sürekli teknolojisini ordu ile paylaşması için herkesten baskı görmektedir. Fakat Tony, bilginin yanlış kişilerin ellerine geçmesinden korkmaktadır. Bundan sonra Tony bilgiyi gizli tutabilmek için elinden geleni yapacaktır. Demir Adam 2 filminden sonra ise Kanatsız Kuşlar dizisi ekranlarda olacak.

01.30’da ise yerli film Sümela’nın Şifresi Temel ekranlara gelecek. Temel, hayatı ve hayalleri yüzünden memleketinde bile herkesin dalga geçtiği birisidir. Zuhal denen birine âşıktır fakat kızın babası onu vermemektedir. Temel de sevdiği kızı alamayınca oyunlar yapmaya başlar.