Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? 27 Eylül Çarşamba

ATV’de 27 Eylül Çarşamba günü yayın akışı sabah saat 07.00’da Kahvaltı Haberleri’nin yayınlanması ile birlikte başlayacak. Daha sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı reality programı, ATV gün ortası adlı haber programı, Seven Ne Yapmaz adlı dizi ve Esra Erol’da adlı program sabah kuşağında ATV ekranlarında olacak. ATV Ana Haber sonrasında Seven Ne Yapmaz 4. bölümü ile ve Cennet’in Gözyaşları özel bölümü ile ATV ekranlarında olacak.

ATV yayın akışında bugün neler var? 27 Eylül Çarşamba

ATV’de 27 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışının başlangıcı Kahvaltı Haberleri’nin 33. bölümünün yayınlanması ile olacak. Nihan Günay’ın başarıyla ekrana gelen Kahvaltı Haberleri, saat 07.00’de yayınlanacak. Programda, günün ve haftanın en ilgi çekici ve en renkli haberlerine, gündeme dair son dakika gelişmelerine ulaşabilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Daha sonra ATV sabah kuşağında ekrana Müge Anlı’nın yıllardır başarıyla sunduğu izlenen program Müge Anlı İle Tatlı Sert ATV ekranlarında olacak. 10.00’da yayınlanacak programda, ekran başına kilitleyen olaylar, kayıp ve faili meçhul cinayet olayların araştırılması yapılıyor, ayrıca programda birçok sosyal sorumluluk projesine de yer veriliyor.

13.00’da ise, ATV Gün Ortası adlı haber programı ATV ekranlarında olacak. Ekranların başarılı sunucusu Deniz Türe’nin sunduğu haber programda, bütün son dakika gelişmeleri, ulusal ve uluslararası haberler, ekonomi ve sağlık ile ilgili özel hazırlanan dosyalara yer veriliyor.

13.55’te, ATV’de yayın hayatına yeni başlayan dizilerden Seven Ne Yapmaz adlı komedi dizisi 2. bölümü ile ekranlarda olacak. MF Yapım’ın yapımcılığını yaptığı dizide, zaman zaman dramatik zaman zaman ise komik anlara ev sahipliği yapan, Safranbolu ve İstanbul arası bir aşk hikayesi anlatılıyor. Dizinin başrollerinde Yusuf Çim ve Seren Şirince oynuyor. Ayrıca Serhat Parıl, Şeyla Halis, Sertan Erkaçan ve Ferzan Hekimoğlu gibi isimler de dizide rol alıyor. Dizide, bir holdingin veliahtı olan Ozan’ın babası tarafından ceza olarak memlekete gönderilmesi ve burada Nazlı ile karşılaşması anlatılıyor.

Haberin Devamı

16.20’de, Esra Erol’un sunduğu, formatı yenilenmiş program Esra Erol’da 448. bölümü ile ATV ekranlarında olacak.

19.00’da Cem Öğretir’in sunumu ile gündeme dair tarafsız haberleri ATV Ana Haber’i izleyerek alabilirsiniz.

ATV akşam kuşağında ise, Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizinin 4. bölümü ile Cennet’in Gözyaşları özel bölümü ile ATV ekranlarında olacak.