Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 27 Ekim Cuma

27 Ekim Cuma gününe ait ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlarınızda yerini alıyor. Dünya gündemine ait tüm gelişmelerin ele alındığı bülten sayesinde hem merak ettiklerinize cevap bulabilecek hem de en sıcak gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Akşam kuşağında ise sevilen yerli dizi “Aşk ve Mavi” sevenlerinin karşısında yer alıyor. Komedi dolu sahnelerle cuma akşamınızı renklendiren dizi bu yeni bölümüyle de yine ekranların karşısına kilitleyecek. Haberimizin devamını okuyarak ATV yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 27 Ekim Cuma

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:30’da başlayan programın ardından 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı adlı güncel program yayına geçiyor. Yaşanmış öyküleri ele alan programda yine birbirinden farklı faili meçhul cinayetler ve kayıp olayları ele alınıyor. Çözüm önerileri getirmeye çalışılan ve detaylı araştırmalar sunan program sayesinde ekranlarınızın başında farklı yaşanmış olaylara tanıklık edebilirsiniz.

13:00’da “ATV Gün Ortası” en sıcak gelişmeleri ile seyircilerini bilgilendirecek. Dünya gündemini meşgul eden olaylardan özet şekilde haberdar olmak istiyorsanız mutlaka ekranlarınızın başında olun. 13:55’de “Cennetin Gözyaşları” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Dram ağırlık dizi ile gün ortanızı daha eğlenceli ve sürükleyici hale getirebilirsiniz.

16:00’da “Esra Erol’la” adlı eğlenceli evlilik programı ekranlarını süsleyecek. Birbirine talip olan çiftlerin komedi dolu, acıklı ve hüzünlü anılarına şahitlik ederken diğer yandan da güzel bir program seyretme şansı yakalayabileceksiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” bülteni yayına başlayacak. Gündeme dair tüm güncel olayları haber bülteni sayesinde öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Aşk ve Mavi” dizisi ile akşam kuşağına giriş yapılıyor. Ali ve Mavi arasındaki durgunluk nasıl sonuçlanacak? konakta neler dönüyor? Dram ağırlıklı olan dizinin bu yepyeni bölümü tüm merak uyandıran sorularınıza güzel bir cevap olacak. 00:15’de “Son Durak” adlı güncel program dünyada ve Türkiye’de gelişen son dakika gelişmelerini ekranlarınıza yansıtacak. Melih Altınok’un yayın akışına devam eden program ile gecenizi daha sürükleyici hale getirebilirsiniz. 01:20’de “Seven Ne Yapmaz” adlı fenomen dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Dizinin hemen ardından 03:40’da komedi türündeki “Benim Annem Bir Melek” yayına girecek. 05:00’da ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” ekranlarda yerini alacak.