Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 26 Mayıs Cuma

ATV’nin 26 Mayıs Cuma gününe ait yayın akışı, Kahvaltı Haberleri ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise en sevilen dizilerden birisi olan Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. 29. bölümü ekranlara gelecek olan dizide heyecan yine dinmiyor. Konaktaki kadınların kızıp erkekleri konağa almamasıyla ortalık karışır. ATV’nin 26 Mayıs Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 26 Mayıs Cuma

ATV’nin 26 Mayıs Cuma gününe dair yayın akışı saat 06.45’te kahvaltı haberleri ile başlıyor. Bir gün öncesinde yaşanan ve gün içerisinde yaşanacak olan gelişmelerin ekrana geldiği bu saatte gazete manşetlerini de yakından takip edebilirsiniz. Kahvaltı Haberleri’nden hemen sonra da saat 08.30’da Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor programı ekranlara gelecek.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 10.00’da ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yayınlanacak. 1853. bölümü ekranlara gelecek olan programda yine kayıp olanlar bulunuyor ve ailelerin gözyaşları dindiriliyor. Müge Anlı’dan hemen sonra ise öğle kuşağı saat 13.00’da ATV Gün Ortası ile başlıyor. Gün boyu yaşanan son gelişmelerin ekrana geldiği bu programda dünyadaki son olayları da öğrenebilirsiniz.

Saat 13.40’ta ise Karavan isimli yarışma programı yayınlanacak. Birbirinden renkli 10 yarışmacının yer aldığı programda her gün farklı lezzetlerle insanların kalbi fethediliyor ve gruplar yarışıyor. Ardından ise saat 16.20’de Esra Erol’da programı ekranlarda olacak. Bekârların ve yeniden evlenmek isteyenlerin adresi olan programda yeni ailelerin kuruluşunu izleyebilirsiniz.

Akşam kuşağı ise saat 19.00’da ATV Ana Haber ile başlayacak. Gün boyu meydana gelen olaylar, siyasi gelişmeler bu saatte ekranlarda olacak.

Saat 20.00’da ise Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. 29. bölümü yayınlanacak olan dizinin bu bölümünde kadınlar el birliği ile erkekleri konaktan kovuyor. İsmet’in borcundan dolayı ise konağa haciz geliyor ve ortalık karışıyor.

Aşk ve Mavi dizisinden hemen sonra ise Son Durak isimli sinema filmi ATV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı