Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 26 Haziran Pazartesi

ATV’nin 26 Haziran Pazartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Kahvaltı Haberleri ile başlıyor ve ardından bayram günü birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Demir Adam isimli sinema filmi ekranlarda olacak. Ardından da Kanatsız Kuşlar dizisi ekranlara gelecek. ATV’nin 26 Haziran Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 26 Haziran Pazartesi

ATV’nin 26 Haziran Pazartesi gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Gün öncesine dair dünyada ve ülkemizde meydana gelen gelişmeler ve bayram günlerinden manzaralar bu bültende ekranlara gelecek. Ardından ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programı saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak. Yine bir ailenin gözyaşları dindirilecek ve kayıplar hakkında bilgiler sunulacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da ATV Gün Ortası Bülteni ile birlikte öğlen kuşağı başlayacak. Gün içerisinde dünyada ve ülkemizde meydana gelen son gelişmelerin ayrıntıları bu bültenden aktarılacak. Ayrıca bayram günü dolayısı ile ülkemizin dört bir tarafındaki renkli görüntüler de bu bültende yayınlanacak.

13.40’ta ekranların en lezzetli yarışmalarından olan Karavan isimli yarışma programı başlayacak. Birbirinden renkli ve yetenekli 10 yarışmacının kıyasıya mücadele ettiği yarışmada yine yetenekler konuşacak. Bakalım bu haftanın kazananı kim olacak?

16.20’de Esra Erol’da isimli evlendirme programı ATV ekranlarında olacak. Bekarlar ve yeniden aile kurmak isteyen bireyler bu programda taliplerini bekleyecek ve hayatlarını birleştirecekleri kişi ile tanışacaklar.

Haberin Devamı

19.00’da ATV Ana Haber Bülteni ile birlikte haber bülteni başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu bültenden aktarılacak. Akşam kuşağında ise Demir Adam isimli sinema filmi yer alacak. Çizgi romandan uyarlanan film en çok izlenen filmlerden birisi. Tony Stark, Çin ordusu için silah yaratmak zorunda kalan birisidir fakat bunu bilmeden yapar. Bu sırada kendisi için gizli olarak zırhlı bir kıyafet üretmektedir. Bu zırhı giydiğinde de demir adama dönüşmektedir.

23.30’da ekranların en çok izlenen yarışma programlarından olan “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışması ekranlarda olacak.