Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı

ATV’de 26 Eylül Salı gününe ait yayın akışı, 32. bölümü ile ekranlarda olacak olan Kahvaltı Haberleri ile başlayacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı reality programı ve ATV Gün Ortası ile devam edecek olan ATV yayın akışında, akşam kuşağından önce Esra Erol’da ve ATV Ana Haber adlı programlar yayınlanacak. ATV akşam kuşağında ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi ve Cennet’in Gözyaşları adlı dizi yayınlanacak.

ATV yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı

ATV’de 26 Eylül tarihli yayın akışı, başarılı haber spikeri Nihan Günay’ın sunumu ile ekranlara gelen Kahvaltı Haberleri ile başlayacak. Saat sabah 07.00’de başlayacak ve hafta içi her sabah yayınlanan programda, günün ve haftanın en önemli ve ilgi çekici gelişmeleri, gündeme dair son dakika haberleri keyifli bir sunum ile izleyiciye sunuluyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 10.00’da ise, yılların başarılı ve deneyimli sunucusu Müge Anlı’nın sunumuyla ekrana gelecek olan Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı reality programı 1889. bölümü ile karşınızda olacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, yaşam içerisinden birçok kayıp olayı ve faili meçhul cinayet araştırmaları ile yankı uyandıran sosyal sorumluluk projeleri yayınlanıyor. Müge Anlı, uzman konukları ile bilinmeyen olayları aydınlatmaya devam ediyor.

13.00’de ise, sevilen haber spikeri Deniz Türe’nin sunumuyla Gün Ortası adlı haber programı ATV ekranlarında olacak. Programda, siyaset ve ekonomi haberleri ile ilgili detaylar, son dakika gelişmeleri, sağlık gibi önemli konularda hazırlanan özel haber dosyaları ve gündeme dair haberler yer alıyor.

Haberin Devamı

13.55’te, ATV’nin sevilen dizilerinden Seven Ne Yapmaz, 1. bölümü ile ekranlarda olacak. Seren Şirince ve Yusuf Çim gibi oyuncuların başrolleri paylaştığı yapımda, Ecem Çalık, Serhat Parıl ve Ferzan Hekimoğlu gibi isimler de rol alıyor. Dizide, babası tarafından cezalandırılıp köye gönderilen Ozan’ın Nazlı ile karşılaşması ve aşk hikayesi anlatılıyor.

Esra Erol’un sunduğu başarılı program Esra Erol’da, yenilenmiş formatı ile 16.20’de ATV ekranlarında olacak. Hayatın içerisinden birçok dramın yer aldığı program sürprizlerle dolu.

19.00’da, 7046. bölümü ile, dürüst ve tarafsız haberciliği ilke edinmiş haber programı ATV Ana Haber Cem Öğretir’in sunumu ile ATV ekranlarında olacak.

Saat 20.00’de ATV akşam kuşağında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi ekrana gelecek. Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Meryem Uzerli gibi oyuncuların yer aldığı yapımda yer altı dünyasında yükselmekte olan bir ailenin hikayesi anlatılıyor.

Haberin Devamı

ATV akşam kuşağında son olarak 23.55’te Cennet’in Gözyaşları adlı diziyi izleyebilirsiniz.