Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 25 Mayıs Cuma

25 Mayıs Cumartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkacak. Fenomen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarlarını her sabah ATV ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Aşk ve Mavi” adlı dizinin nefes kesen yeni bölümü başlıyor. Her karesinde heyecanlı anlar yaşatan dizi ile mükemmel bir akşama kendinizi hazırlayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 25 Mayıs Cuma

Sabah saatlerinde ilk olarak “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrarı karşınıza çıkıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile mükemmel bir sabaha başlayabileceksiniz. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ekranlara dahil olacak. Bültenden gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri takip edebilirsiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam, politika, emlak ve hava durumu gibi tüm konu başlıklarına dair gelişmeler sizlerle olacak. Saatler 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı ekranlar karşısına geliyor. Sabah programı; kayıplardan cinayet olaylarına kadar pek çok yaşanmışlıkları gözler önüne seriyor. Hafta içi her sabah ekranlara dahil olan program, heyecanlı ve sürükleyici anlara tanıklık etmenizi sağlayacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Öğle arasında ekranlar karşısıa gelen bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri inceleyebilirsiniz. Saatler 14:00’a geldiğinde, “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. Sürükleyici ve heyecan dolu bir güne başlamak isterseniz bu sevilen dizinin yeni bölümü seyretmeyi unutmayın.
16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı ile yayın akışına devam ediliyor. Gün ortasında ekranlara gelen program, yıllar öncesi ortaya çıkan kayıplardan cinayet olaylarına kadar pek çok yaşanmışlıklar gözler önüne seriliyor. 19:00’da “AV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haber bülteninden sağlık, yaşam, ekonomi, emlak, siyaset, politika, spor ve emlak gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri görebileceksiniz. 1945’de “Nihat Hatipoğlu ile İftar” adlı program yayına başlayacak. İftar vaktinizi beklerken izleyebileceğiniz programdan dini anlamda pek çok bilgiler edinebileceksiniz.
21:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına geçecek. Konakta meydana gelen gelişmeler, tüm izleyenleri yine şaşkına uğratıyor. Heyecan dolu bir bekleyiş içinde bırakan dizi ile sürükleyici bir akşam geçirebileceksiniz. 00:15’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil olacak. Ardından 01:00’da “Nihat Hatipoğlu ile Sahur” adlı canlı yayın programı, 03:55’de ise “Cennet’in Gözyaşları” adlı dizi ekranlara geçecek.

Haberin Devamı