Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ekim Çarşamba

25 Ekim Çarşamba gününe ait ATV yayın akışı, ilk olarak sabah “Kahvaltı Haberleri” bülteni ile gündemi meşgul edenleri olayları erken saatlerde ekranlarınıza getiriyor. Sosyal yaşam, spor, ekonomi, sağlık ve siyaset gibi hemen hemen her konu alanındaki gelişmelerden tarafsız şekilde haberdar olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise yerli dizi “Seven Ne Yapmaz” yepyeni bölümü ile yayın akışında yerini alıyor. Güzel bir akşam geçirmek ve dizi ritüelinizi gerçekleştirmek için mutlaka ekranlarınızda olun… Komedi ve aşk dolu bir bölüm sizleri bekliyor…. Kanal hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ekim Çarşamba

07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” dünya gündeminden sabahın erken saatlerinde bilgi sahibi olmanıza yardımcı oluyor. Hemen ardından saat 10:00’da her hafta içi ekranla gelen “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel program yayında oluyor. Yeni bölümde yine birbirinden farklı hayatların farklı acıklı maceralarına dokunuş yapılacak. Haftanın her günü faili meçhul cinayetler, kayıp dosyaları ve daha pek çok yaşamsal olay en ince ayrıntısına kadar masaya yatırılarak çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. 13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ekranların karşısında olacak. Dünya gündemine ait sıcak gelişmelerin özet şeklinde sunulduğu haber bülteni sayesinde merak ettiklerinize hemen cevap bulabilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:55’de “Kanatsız Kuşlar” adlı yerli dizi tekrar bölümü ile sevenleriyle buluşuyor. Yerli dizi ile öğle aranızı renklendirmek istiyorsanız kahveniz eşliğinde ATV ekranlarınıza geçin… 16:00’da da “Esra Erol’la” adlı eğlence programını seyredebilirsiniz. Birbiriyle evlenmek isteyen ve birbirine talip olan çiftlerin eğlence dolu anları ve acıklı hayat maceraları ile her gün sürükleyici bir program ekranlarınıza yansımaya devam ediyor. 19:00’da “ATV Ana Haber” bülteni akşam kuşağına giriş yapıyor. Dünyada ve Türkiye’de gelişen olaylar hakkında tüm merak ettikleriniz ekranlarınızda…

Haberin Devamı

20:00’da “Seven Ne Yapmaz” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Bakalım bu bölümde kim kazanacak? Nefret mi yoksa aşk mı? tüm merak ettikleriniz yeni bölüm ile Çarşamba akşamı ekranlarınızda olacak. 23:30’da “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı yayına geçecek. Baraj soruları ile kazananı belirleyen yarışma sayesinde sizde ekranlarınızın karşısında kendinizi test edebilir ve nefes kesen dakikalar yaşayabilirsiniz.

00:30’da başlayan “Son Durak” adlı güncel programda farklı siyasi, sosyal, ekonomik ve spor konular ele alınıyor. 01:30’da “Aşk ve Mavi” dizisinin, 04:15’de ise “Cennetin Gözyaşları” dizisinin tekrarı yayın akışına geçiyor.