Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 24 Nisan Salı

24 Nisan Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin nefes kesen renkli bölümü ile ekranlar karşısına geçiyor. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını izlemeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin heyecan dolu yeni bölümü sevenleri ile buluşacak. Her kesitinde heyecanlı ve dinamik kareler sunan diziyi, ailenizle birlikte keyif içinde izleyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 24 Nisan Salı

Sabah saatlerinde ilk olarak 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrarını seyredebilirsiniz. Hemen ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni yayına geçecek. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini sabahın ilk saatlerinde bu ATV ekranlarınızdan seyrederek öğrenebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, hava durumundan spora kadar uzanan tüm konu gelişmeleri ekranlarınıza tek tek aktarılacak. Saatler 10:00’a geldiğinde, “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı sizlerle olacak. Yaşamın farklı dönemlerinde meydana gelen kayıpları ve cinayet olaylarını tek tek bu programdan izleyebileceksiniz. Sabahın ilk saatlerinde başlayan program ile mükemmel anlar yaşayabilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini ayrıntılı konu başlıkları sayesinde bu programdan öğrenebilirsiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve hava durumu gibi daha pek çok konu alanlarına özgü gelişmeler sizlerle olacak. Saatler 14:00’a geldiğinde, “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü öğle ortasında sevdiklerinizle birlikte keyif içinde izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Kayıp dosyaları ve yaşanmış cinayet olayları gibi yaşanmış pek çok acıklı hayat öyküsünü bu programdan öğrenebileceksiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini tek tek bu bültenden analiz edebilirsiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama, hava durumundan spora, tarihten genel kültüre kadar daha pek çok konu başlıklarına özgü gelişmeler ekranlarınıza aktarılıyor.

20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ekranlarınız karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Heyecan dolu kesitler sunan dizi ile güzel bir akşam geçirebilirsiniz. 23:30’da “Gece Takibi” adlı yabancı sinema filmi ekranlar karşısına çıkıyor. Gecenize renklilik ve heyecan katmak istiyorsanız bu filmi sakın kaçırmayın. Saat 01:45’e geldiğinde, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin tekrar bölümünü bir kez daha izleyebilirsiniz. 03:45’de “Gece Takibi” adlı yabancı sinema filmi yayına başlıyor. 05:30’da ise “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı