Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ekim Salı

24 Ekim Salı gününe ATV ekranları, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile yayın akışına başlıyor. Gündemin nabzını tutan sağlık, ekonomik ve siyasi alanındaki tüm gelişmelerden haber bülteni sayesinde haberdar olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yerli dizinin yeni bölümü ekranlarınızda yer alıyor. Geçen haftadan beri merak ettiğiniz tüm olayları Salı akşamları ATV ekranlarınızdan öğrenebileceksiniz. Kanalın yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ekim Salı

Sabah “Kahvaltı Haberleri” yayını ile güne gündemdeki gelişmelerle giriş yapabileceksiniz. Haber bülteninin hemen ardından saat 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel programı görebileceksiniz. Hafta içi her gün aynı saatte seyircileri ile buluşan programda yine farklı cinayet kesitleri ve kayıp dosyaları ele alınıyor. Farklı dünyaların, hayatların kalbine dokudan yayın sayesinde birçok acıklı öyküye tanıklık edebilirsiniz. 13:00’da “ATV Gün Ortası” yayın akışında yer alacak. Gündem hakkındaki gelişmeleri özet ve kısa şekilde ele alan bülteni mutlaka takipte kalın.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:55’de “Kanatsız Kuşlar” dizisinin tekrar bölümü ekranlarınıza gelecek. Yeni bölümünü seyretmeyi unuttuysanız tekrar bölümü ile açığı kapatabilirsiniz. Gün ortanıza renk katacak dizide yine farklı gelişmeler yaşanıyor. 16:00’da “Esra Erol’la” adlı eğlence programı bomba gibi yayın akışı ile karşınıza çıkıyor. Evlenmek isteyen çiftlerin komik sahnelerine, müzik performanslarına ve yaşam öykülerine dahi şahit olabileceksiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” bomba gibi gelişmeleri ile yayın akışına geçiyor. Gündemin en sıcak olaylarını, haberlerini akşam bülteninden öğrenebilir ve merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yerli dizi yeni bölümü ile yayına geçiyor. Hızır Çakırbeyli neler peşinde? ailede neler gelişiyor? gibi merak ettiğiniz tüm sorular dizinin yeni bölümüyle çözüme kavuşacak.

23:30’da “Cennetin Gözyaşları” adlı dizi özel bir bölüm ile sevenlerinin merakını giderecek. Sürükleyici ve nefes kesici güzel bir bölüm ekranlarınızda olacak. Süreç Film tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi, Kore formu sayesinde gencinden yaşlısına herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor.

00:45’de “Seven Ne Yapmaz” adlı fenomen dizinin tekrarı ekranlarınıza çıkıyor. Komedi türündeki dizi, Sofranbolu’dan İstanbul’a kadar giden samimi bir aşk öyküsünü ele alıyor. Kıskançlık, güvensizlik ve aşkın kör halini anlatan konusu ile her yeni bölümde sevenlerinin tutkusu oluyor. 03.35’de ise “Kırgın Çiçekler” adlı dram dizisinin tekrarı ekranlarda göze çarpıyor. Gece dizi keyfi yapmayı sevenlerdenseniz ve yeni bölümünü kaçırdıysanız mutlaka ekranlarınızın başına geçin…

Haberin Devamı