Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ağustos Perşembe

ATV 24 Ağustos Perşembe günü yayın akışı S.H.I.E.L.D Ajanları dizisiyle başlıyor. Diziden sonra Kahvaltı Haberleri yayın akışında yerini alıyor. Ardından Kertenkele dizisi yayın akışına giriyor. Yayın akışının öğle vakitleri geldiğinde atv Gün Ortası, Aşk ve Mavi ve Seviyor Sevmiyor yayınları yapılıyor. Akşam kuşağı atv Ana Haber ile başlıyor. Haberler bittikten sonra yabancı sinema Sherlock Holmes yayınlanıyor. Gece vakitlerinde ise S.H.I.E.L.D Ajanları ve Kanatsız Kuşlar dizilerinin tekrar bölümleri yer alıyor. ATV 24 Ağustos Perşembe günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ağustos Perşembe

06.20’de S.H.I.E.L.D Ajanları yabancı aksiyon dizisi 14. Bölümüyle yayınlanıyor. Ajanlar bu bölümde içinden çıkılmaz bir olaya giriyor. Ardından ATV Kahvaltı Haberleri yayın akışına giriyor. Saat 07.00’da Kahvaltı Haberlerinde tüm haberleri öğrenebilirsiniz. Haberlerin ardından yerli komedi dizisi Kertenkele yayın akışına giriyor. Kertenkele’nin bu bölümünde gerçeklerin ortaya çıkmasına az kalıyor. Kertenkele 10.00’da tekrar bölümüyle ATV ekranlarında! 13.00’a gelindiğinde atv Gün Ortası haber programı yayın akışında yerini alıyor. Sabah haberlerinden sonra güncel gelişmeleri gün ortası haberlerinde öğrenebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.55’te yerli dizi Seviyor Sevmiyor’un tekrar bölümü ekrana geliyor. Seviyor Sevmiyor’un bu bölümünde adeta kıyamet kopuyor, aldatma krizinden sonra olanları 13.55’te Seviyor Sevmiyor’da izleyebilirsiniz. Seviyor Sevmiyor yerli dizisinin tekrar bölümünden hemen sonra Aşk ve Mavi yayınlanıyor. Ali’nin gerçekleri öğrendiği ve bunlara sebep olanları aradığı bölümü mutlaka izlemelisiniz. Aşk ve mavi 15.30’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Haberin Devamı

19.00’da atv Ana Haber programı 7012. Bölümüyle akşam kuşağının başlangıcında yayınlanıyor. Haber programı bittikten hemen sonra ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kanatsız Kuşlar yayınlanıyor. Kanatsız Kuşlar’ın bu yeni bölümünde gerçeklerin öğrenilmesine az kalıyor. Kanatsız Kuşlar yeni bölümüyle 20.00’da ATV ekranlarında!

00.15’te akşam kuşağının merakla beklenen yabancı sinema filmi Sherlock Holmes yayınlanıyor. Jude Law ve Robert Downey Jr’ın muhteşem uyumuyla çekilen bu filmin her sahnesinde aksiyon devam ediyor. Aksiyon filmlerini seviyorsanız 00.15’te Sherlock Holmes’u izlemelisiniz.

02.20’de S.H.I.E.L.D Ajanları yabancı aksiyon dizisinin ilk olarak 30. Bölümü yayınlanıyor. 30. Bölümün ardından sırasıyla S.H.I.E.L.D Ajanları 31. Bölüm ve S.H.I.E.L.D Ajanları 29. Bölüm yayınlanıyor. Son olarak yayın akışında Kanatsız Kuşlar dram dizisinin 11. Bölüm tekrarı yayınlanıyor. S.H.I.E.L.D Ajanları ve Kanatsız Kuşların bu bölümlerini izlemediyseniz mutlaka tekrarlarını izlemelisiniz.

Haberin Devamı