Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 23 Mayıs Salı

ATV kanalının 23 Mayıs Salı gününe ait yayın akışı gündemdeki son haberlerin yer aldığı Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Gün içinde birbirinden renkli programlardan sonra akşam saat 20.00’da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Her bölümü ilgiyle izlenen dizinin bu haftaki bölümü de yine heyecanlı olacak. ATV’nin 23 Mayıs Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 23 Mayıs Salı

ATV kanalının 23 Mayıs Salı günkü yayın akışı saat 06.45’te Kahvaltı Haberler ile başlıyor. Yurtiçi ve yurt dışı gündemindeki son gelişmelerin ekrana geldiği bu saatte gazete haberlerini de öğrenebilirsiniz. Kahvaltı Haberleri’nden hemen sonra da saat 10.00’da Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli program ekranlara gelecek. Her gün farklı bir ailenin acısını dindiren Müge Anlı, bu hafta da yaralara merhem olmaya çalışacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13.00’da atv Gün Ortası başlayacak. Dünya üzerinde yaşanan son gelişmeler bu saatte ekranlara gelecek. Haberlerden sonra ise 13.40’ta Karavan isimli yarışma programı başlayacak. Bu hafta 151. bölümü yayınlanacak olan program birbirinden renkli yarışmacılarla şenleniyor. Lezzetli yemeklerin yarıştığı programda yine heyecan had safhada.

Saat 16.20’de de Esra Erol’da isimli evlilik programı ekranlara gelecek. Bekârların ve yeniden baharı yaşamak isteyenlerin adresi olan bu program bugün yine yuva kurmaya çalışacak. Saat 19.00’da da akşam kuşağı atv Ana Haber ile başlıyor. Yaşanan son gelişmelerin ayrıntıları ile ekrana geldiği bu saatte hem yurt içinde hem de yurt dışında meydana gelen olayları öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

ATV’nin bugünkü akşam kuşağının dizisi de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yer alıyor. Bu hafta 70. bölümü yayınlanacak olan dizide heyecan bitmiyor. Ceylan intikamını alabilmek için yola çıkıyor. Ünal’ın Davut Bey’e yapılacak olan suikastı anlatmasıyla herkes şok içerisinde kalıyor. Peki Ceylan sağ kalabilecek mi? Bütün ayrıntılar dizinin yeni bölümünde…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden hemen sonra da saat 23.30’da Terminatör: Kurtuluş isimli yabancı sinema ekranlara gelecek.