Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi

23 Eylül Cumartesi tarihli ATV yayın akışı, sabah kuşağında ilk olarak saat 07.30’da ATV’de Hafta Sonu adlı haber programının yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra Kanatsız Kuşlar ve Kırgın Çiçekler adlı yerli diziler ATV ekranlarında olacak. 19.00’da yayınlanacak olan Hafta Sonu ATV Ana Haber’den sonra, ATV akşam kuşağında Kim Milyoner Olmak İster adlı sevilen yarışma ve Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizinin 3. bölümü yayınlanacak.

ATV yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi

ATV’de 23 Eylül Cumartesi gününde, yayın akışı sevilen ünlü şair ve sunucu İbrahim Sadri’nin sunduğu ATV’de Hafta Sonu adlı sabah haber programı ile başlayacak. Programda, hem hayatın içinden farklı bölümler, hem de programın farklı köşeleri yer alıyor. Programda, İstanbul’un farklı ve çok bilinmeyen yönleri ile anlatıldığı Buradan Başka İstanbul gibi bir bölümü, yakın tarihimize ilişkin hikayelerin anlatıldığı Unuttum Sanma Sakın, gazete manşetleri, şiir bölümü ve canlı bağlantılar yapılıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

ATV’de Hafta Sonu’ndan hemen sonra ATV’nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar 14. bölümü ile saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak. Dizide başrolleri Fatih Al, Servet Pandur, Seda Türkmen, Deniz Bolışık, Ümit İbrahim Kantarcılar, Melis Tüzüngüç ve Ahmet Varlı gibi oyuncular paylaşılıyor. Dizide, 4 kardeşin hayatlarına istedikleri gibi devam etmek ve biraz olsun mutlu olmak için girdikleri mücadele, ve çocukları için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır genç ve güzel bir annenin hikayesi anlatılıyor.

Haberin Devamı

14.00’de ise 89. bölümü ile ATV’nin sevilen bir başka dizisi Kırgın Çiçekler adlı yerli dizi ATV ekranlarında olacak. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz ve Gökçe Akyıldız gibi oyuncuların rol aldığı yapımda, 16 yaşında bir gecekonduda annesi, kardeşi ve üvey babası ile yaşayan Eylül’ün üvey babası tarafından tacize uğradıktan sonra yetimhaneye gönderilmesi ve burada yaşamı anlatılıyor.

19.00’da Hafta Sonu ATV Ana Haber ATV ekranlarında olacak. 7043. bölümü ile yayınlanacak haber programının sunucusu sevilen spiker Şebnem Sunar Küçük. Programda hem ülkemizin ve dünyanın sıcak gündemi, hem de çeşitli konularda özel haberler yapılıyor.

20.00’de ise, ATV akşam kuşağında yılların sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? ATV ekranlarında yayınlanacak. Murat Yıldırım ise sevilen yarışma programının sunucusu.

23.20’de son olarak ATV’de Seven Ne Yapmaz adlı komedi dizisi 3. bölümü ile yayınlanacak.