Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı

22 Mayıs Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 06:45’de “Beni Bırakma” adlı renkli dizinin tekrar bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Sürükleyici kesitleri ile herkesi mutlu etmeyi başaran diziyi sabahın ilk saatlerinde keyif içinde seyrederek güzel bir sabah geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 21:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisini seyrederken mükemmel bir akşam geçirmiş olacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı

Sabah saatlerinde ilk olarak 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Ekranların renkli dizisi ile sabahınızı çok daha renkli ve keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni sizlerle olacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri tek tek takip edebilirsiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı yayın akışına geçecek. Yıllar öncesi ortaya çıkmış olan acıklı hayat öyküleri bu canlı yayın programında ele alınıyor, muhabir ekiplerinin araştırmaları ile tüm bilinmeyenler seyirci ile buluşturuluyor. 13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ile yayın devam ediyor. Gündeme dair sıcak gelişmelerin ele alındığı bültenden tüm konu alanlarına ait gelişmeleri öğrenme şansı elde edeceksiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeler sizlerle olacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geçecek. Heyecan dolu fragmanları ile tüm sevenlerini sabırsız bırakan dizi, bu bölümde de yine hayran kitlesini ekranları karşısına toplayacak. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Programı seyrederken yıllar öncesi yaşanmış olan olaylara tanıklık edebileceksiniz. Kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar daha pek çok gelişme ekranlara yansıtılıyor.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayına geçecek. Akşam bülteninden sağlık, siyaset, emlak, politika, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanları hakkında detaylı bilgiler edinebileceksiniz. 19:45’de “Nihat Hatipoğlu ile İftar” adlı Ramazan’a özel yayınlanan program başlıyor. İftar saatlerinden hemen sonra da 21:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yeni bölümü yayına geçecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine heyecan dolu kesitler yaşanıyor! Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisini keyif içinde seyrederek ailenizle birlikte güzel bir TV keyfi yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

00:15’de “Kim Milyoner Olmak İster? adlı yarışma programı yayına başlıyor. Yarışma programını seyrederken hem heyecan dolu bir akşam geçirebilir hem de genel kültür soruları karşısında yarışma imkanı yakalayabilirsiniz. 01:00’da “Nihat Hatipoğlu ile Sahur” adlı program sizlerle olacak. Sahur saatlerinizi renklendiren programdan pek çok dini konuda bilgiler edinebileceksiniz. 03:55’de ise “Cennetin Gözyaşları” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor.